Ga naar pagina inhoud

Stimuleer innovatie en ontwikkeling met Lenovo Enterprise

Voor zowel grote als kleinere organisaties heeft Lenovo slimme infrastructuuroplossingen. Deze technologie vormt de kracht van het data-centered hart van een slimmere detailhandel, gezondheidszorg, kantoorinrichting en meer. Via edge- en cloudcomputing, AI en Infrastructure-as-a-Service levert Lenovo slimme technologie voor iedereen en is het enige datacenterprovider met een end-to-end portfolio.

Verken het portfolio van Lenovo Enterprise


Server

Servers van Lenovo bieden een ongeëvenaarde waarde, flexibiliteit en efficiëntie voor zowel groeiende bedrijven, tot de workloads van grote ondernemingen. Gegevens van je partner zijn altijd beschikbaar, toegankelijk en veilig in hybride multi-cloud, virtuele en fysieke IT-omgevingen. Ingebouwde AI-functionaliteiten bieden je klanten daarnaast sneller dan ooit inzichten om vandaag en morgen competitief te blijven.


Storage

Met een altijd evoluerende markt aan storage-oplossingen is Lenovo één van de weinige leveranciers die kan zeggen een volledig portfolio aan te bieden. Van All-Flash en Hybrid Flash, tot Direct-Attached, SAN en Tape. Deze Storage-oplossingen werken allemaal naadloos samen met de ThinkSystem- en ThinkEdge-servers van Lenovo, zodat je klant na de installatie zeker is van betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit.

Met ThinkSystem vind je alles in één line-up

Je hebt de naam ongetwijfeld al horen vallen: Lenovo ThinkSystem. Deze line-up van Lenovo combineert onder meer server- en storage-oplossingen om de meest innovatieve infrastructuur van het moment te leveren. Door in de serverruimte van je klant te kiezen voor producten uit één serie, zorg je voor een maximale compatibiliteit én nog betere prestaties. De technici van Lenovo kunnen namelijk het maximale uit servers halen doordat zij de ThinkSystem opslag speciaal afstemmen op de architectuur van de devices.

Lees snel verder hoe jij het aanbod in kunt zetten bij jouw partners.

TD SYNNEX Capital stimuleert jouw groei

TD SYNNEX Capital is van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Daarom bieden wij betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod van servers en storage van Lenovo.

Er is een betaaloplossing voor elk type IT-project; of je nu op het punt staat een cloudmigratie te voltooien of een softwareontwikkelingsproject hebt gepland – TD SYNNEX Capital staat klaar om je te helpen er een succes van te maken.

Ontzorg je klant met Lenovo Services

Als partner van je klant, bied je zoveel meer dan alleen apparatuur. Je wil vooral dat je klant met vertrouwen in zijn IT infrastructuur aan de slag gaat, maar uiteraard zonder dat dit inhoudt dat je hier zelf nog veel werk aan hebt. Daarom zijn er Lenovo Services, die je bij ieder device moeiteloos aan kunt bieden.

De populairste hiervan is Lenovo Premier Support. Deze service geeft je eindgebruikers een VIP-behandeling. Zo profiteren ze van een directe lijn met Lenovo’s beste technici, die hen assisteren zonder een vervelend, vast script voor hun neus. Je kunt deze licenties direct via ons eCommerce platform InTouch bestellen, maar door de hoeveelheid licenties die er beschikbaar is, kan dit nog best een opgave zijn. We staan je daarom graag te woorden met persoonlijk advies.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?