Ga naar pagina inhoud

Ontzorg je klant van pocket tot cloud met Lenovo 360

Al sinds jaar en dag is Lenovo niet meer weg te denken uit het IT-landschap. Door de mix van betaalbare en betrouwbare producten, krachtige technologie én een duidelijke branding die dichtbij eindgebruikers staat, is het merk een vertrouwd gezicht op kantoor en in de serverruimte. Het is dan ook niet gek dat we het niet alleen meer hebben over alleen Lenovo-devices, maar over Lenovo 360.

Ontzorg je klanten met Lenovo 360

De slogan ‘Lenovo 360’ is niet alleen in het leven geroepen om te laten zien dat er een Lenovo-oplossing beschikbaar is voor iedere vraag, maar ook omdat alle oplossingen, devices en services naadloos samenwerken. Van de stijlvolle ThinkPad-notebooks tot de ThinkSystem-opslag in de servers van je klant.

Door een volledige Lenovo-propositie aan te bieden bij je partners, zorg je ervoor dat zij altijd gegarandeerd zijn van een hoge kwalitatieve standaard, maar ook dat al hun tools compatibel zijn met elkaar én dat zij support altijd op één plek kunnen vinden. Services als Lenovo Premier Support zijn namelijk beschikbaar voor ieder Lenovo-product, zodat er 24/7 ondersteuning beschikbaar is.

Laat ons je introduceren aan de mogelijkheden van Lenovo 360!

Verken de mogelijkheden van Lenovo 360

Lenovo Client

Lenovo biedt jou en je klanten een zorgvuldig samengesteld, veelzijdig portfolio aan devices, zodat er voor iedere gebruiker een ideale match is. Van tablets tot Chromebooks voor in het onderwijs, en van zakelijke desktops tot krachtige mobiele workstations. Alle devices kunnen daarnaast gebruik maken van de services van Lenovo, zoals Premier Support, en een scala aan hoogwaardige accessoires.

Lenovo Enterprise

Voor zowel grote als kleinere organisaties heeft Lenovo slimme infrastructuuroplossingen. Deze technologie vormt de kracht van het data-centered hart van een slimmere detailhandel, gezondheidszorg, kantoorinrichting en meer. Via edge- en cloudcomputing, AI en Infrastructure-as-a-Service levert Lenovo slimme technologie voor iedereen en is het enige datacenterprovider met een end-to-end portfolio.

TD SYNNEX gaat een stap verder

TD SYNNEX helpt je de oplossingen van Lenovo Client en Enterprise bespreekbaar te maken met je klant: van het eerste gesprek tot aan de ondersteuning na de installatie. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar en zorgt dat je de volledige Lenovo-propositie eenvoudig kunt leveren.

We bieden je daarnaast ook iedere maand onder meer trainingen, promo’s en acties aan, die exclusief beschikbaar zijn via TD SYNNEX. Of het nu gaat om het krijgen van een mooie bonus voor de moeite die je hebt genomen om Lenovo bespreekbaar te maken bij je klant, sessies om je kennis op peil te houden en hulp bij certificering – wij staan voor je klaar. Ontdek hoe wij je verder helpen.

Goed beslagen ten ijs met de Lenovo Partner Hub

Op zoek naar 24/7 ondersteuning bij jouw Lenovo-verkopen? Zoek dan niet verder. De Lenovo Partner Hub ondersteunt je volledig, vanaf je eerste pre-sales ervaring tot ondersteuning ver nadat je het device aan je klant verkocht hebt. De Partner Hub zet de relatie tussen jou en je klant centraal, waardoor wederzijdse groei mogelijk wordt gemaakt. Het programma brengt flexibele oplossingen, sales enablement, bid- en dealregistratie, incentives en gemeenschappelijke initiatieven samen. Daarnaast vind je er ook middelen om je verkoopgesprekken te versoepelen en marketingondersteuning, zodat je bereik groter wordt. En last but not least: vanaf dag één ontvang je financiële voordelen, zoals via het Elevate-programma.

Als partner van Lenovo en TD SYNNEX heb je altijd een streepje voor bij je klant.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?