Ga naar pagina inhoud

Vind een server configuratie die past bij jouw klant

Servers van Lenovo bieden een ongeëvenaarde waarde, flexibiliteit en efficiëntie voor zowel groeiende bedrijven, tot de workloads van grote ondernemingen. Gegevens van je partner zijn altijd beschikbaar, toegankelijk en veilig in hybride multi-cloud, virtuele en fysieke IT-omgevingen. Ingebouwde AI-functionaliteiten bieden je klanten daarnaast sneller dan ooit inzichten om vandaag en morgen competitief te blijven.

Het meest volledige server portfolio

We kunnen zonder enige twijfel zeggen dat Lenovo één van de meest uitgebreide assortimenten heeft wanneer het gaat om de serverruimte van jouw klanten. Uiteraard zijn hierin blade-, rack- en towerservers te bewonderen, maar het gaat om zoveel meer dan dat. Denk aan een volledige suite aan accessoires, ondersteunde netwerkdevices als switches en uiteraard ook servers die gespecialiseerd zijn in Edge-computing.

Je vindt hieronder een overzicht van de beschikbare devices en accessoires binnen de line-up, maar wanneer je twijfelt over welke oplossing het beste past bij jouw klant, staan we je ook graag te woord.

Vind een ThinkSystem-server die past bij jouw klant

Werk efficiënt met officiële accessoires

Wanneer je een complexe serverruimte in elkaar zet, is niets zo frustrerend als het missen van de juiste onderdelen en tools om je werk af te kunnen ronden. Daarom heeft Lenovo niet alleen de juiste servers in huis, maar ook alle soorten accessoires die je je maar kunt wensen. Van Risers tot Trays en iedere kabel die bij de installatie kan komen kijken.

Via InTouch ontdek je het volledige aanbod van Lenovo server accessoires dat op dit moment beschikbaar is. Wil je daarbij een advies op maat, of kunnen we op een andere manier met je meedenken? Laat ons je dan adviseren op het gebied van servers en accessoires.

Maak kennis met ThinkEdge-servers

Lenovo ThinkEdge-systemen zijn ontwikkeld en geproduceerd met oog voor de unieke vereisten van Edge-servers. Bij Edge-servers wordt de data zo dicht mogelijk bij de ‘rand’ van het netwerk geplaatst; ofwel, bij de eindgebruiker. Zo is data nog sneller beschikbaar en kan het systeem nog efficiënter zijn werk doen.

De ThinkEdge-devices zijn veelzijdig genoeg om de beperkingen van serverlocaties te verruimen, bieden talloze connectiviteits- en beveiligingsopties en kunnen eenvoudig worden beheerd met Lenovo XClarity Controller. Wil je aan de slag met ThinkEdge? Neem dan contact met ons op!

Met ThinkSystem vind je alles in één line-up

Je hebt de naam ongetwijfeld al horen vallen: Lenovo ThinkSystem. Deze line-up van Lenovo combineert onder meer server- en storage-oplossingen om de meest innovatieve infrastructuur van het moment te leveren. Door in de serverruimte van je klant te kiezen voor producten uit één serie, zorg je voor een maximale compatibiliteit én nog betere prestaties. De technici van Lenovo kunnen namelijk het maximale uit servers halen doordat zij de ThinkSystem opslag speciaal afstemmen op de architectuur van de devices.

Lees snel verder hoe jij de ThinkSystem- of ThinkEdge-servers van je klant kunt aanvullen met ThinkSystem-opslag.

TD SYNNEX Capital stimuleert jouw groei

TD SYNNEX Capital is van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Daarom bieden wij betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod van servers en storage van Lenovo.

Er is een betaaloplossing voor elk type IT-project; of je nu op het punt staat een cloudmigratie te voltooien of een softwareontwikkelingsproject hebt gepland – TD SYNNEX Capital staat klaar om je te helpen er een succes van te maken.

Ontzorg je klant met Lenovo Services

Als partner van je klant, bied je zoveel meer dan alleen apparatuur. Je wil vooral dat je klant met vertrouwen in zijn IT infrastructuur aan de slag gaat, maar uiteraard zonder dat dit inhoudt dat je hier zelf nog veel werk aan hebt. Daarom zijn er Lenovo Services, die je bij ieder device moeiteloos aan kunt bieden.

De populairste hiervan is Lenovo Premier Support. Deze service geeft je eindgebruikers een VIP-behandeling. Zo profiteren ze van een directe lijn met Lenovo’s beste technici, die hen assisteren zonder een vervelend, vast script voor hun neus. Je kunt deze licenties direct via ons eCommerce platform InTouch bestellen, maar door de hoeveelheid licenties die er beschikbaar is, kan dit nog best een opgave zijn. We staan je daarom graag te woorden met persoonlijk advies.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?