Ga naar pagina inhoud

Garandeer je klant continuïteit en zekerheid

Met een altijd evoluerende markt aan storage-oplossingen is Lenovo één van de weinige leveranciers die kan zeggen een volledig portfolio aan te bieden. Van All-Flash en Hybrid Flash, tot Direct-Attached, SAN en Tape. Deze Storage-oplossingen werken allemaal naadloos samen met de ThinkSystem- en ThinkEdge-servers van Lenovo, zodat je klant na de installatie zeker is van betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit.

Bied iedere uitdaging het hoofd

Er zijn veel verschillende manier van opslag mogelijk binnen servers en allemaal hebben ze hun voor- en nadelen. De bekendste namen ken je waarschijnlijk al: All-Flash opslag biedt een omgeving met exclusief SSD’s, terwijl Hybrid Flash een mix is van de eerder genoemde SSD’s en ook HDD’s. Er kan ook gekozen worden voor QLC-opslag binnen deze types, wat een kostenefficiëntere Flash-oplossing is.

Daarnaast is een andere type opslag binnen het netwerk nog een Storage Area Network (SAN), maar kan er ook gekozen worden voor Direct-Attached Storage (DAS), waarbij de opslag direct aan het endpoint verbonden wordt. Ten slotte is er ook de alom vertrouwde Tape-opslag, die nog steeds vaak de voorkeur geniet voor grote hoeveelheden data. Voor alle hiervoor genoemde opties heeft Lenovo oplossingen beschikbaar vanuit het eigen assortiment.

Met ThinkSystem vind je alles in één line-up

Je hebt de naam ongetwijfeld al horen vallen: Lenovo ThinkSystem. Deze line-up van Lenovo combineert onder meer server- en storage-oplossingen om de meest innovatieve infrastructuur van het moment te leveren. Door in de serverruimte van je klant te kiezen voor producten uit één serie, zorg je voor een maximale compatibiliteit én nog betere prestaties. De technici van Lenovo kunnen namelijk het maximale uit servers halen doordat zij de ThinkSystem opslag speciaal afstemmen op de architectuur van de devices.

Lees snel verder hoe jij de ThinkSystem- of ThinkEdge-servers van je klant kunt aanvullen met ThinkSystem-opslag.

Direct aan de slag met Lenovo

TD SYNNEX Capital stimuleert jouw groei

TD SYNNEX Capital is van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Daarom bieden wij betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod van servers en storage van Lenovo.

Er is een betaaloplossing voor elk type IT-project; of je nu op het punt staat een cloudmigratie te voltooien of een softwareontwikkelingsproject hebt gepland – TD SYNNEX Capital staat klaar om je te helpen er een succes van te maken.

Ontzorg je klant met Lenovo Services

Als partner van je klant, bied je zoveel meer dan alleen apparatuur. Je wil vooral dat je klant met vertrouwen in zijn IT infrastructuur aan de slag gaat, maar uiteraard zonder dat dit inhoudt dat je hier zelf nog veel werk aan hebt. Daarom zijn er Lenovo Services, die je bij ieder device moeiteloos aan kunt bieden.

De populairste hiervan is Lenovo Premier Support. Deze service geeft je eindgebruikers een VIP-behandeling. Zo profiteren ze van een directe lijn met Lenovo’s beste technici, die hen assisteren zonder een vervelend, vast script voor hun neus. Je kunt deze licenties direct via ons eCommerce platform InTouch bestellen, maar door de hoeveelheid licenties die er beschikbaar is, kan dit nog best een opgave zijn. We staan je daarom graag te woorden met persoonlijk advies.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?