Ga naar pagina inhoud

Versterk je business als lid van de Lenovo Partner Hub

Op zoek naar 24/7 ondersteuning bij jouw Lenovo-verkopen? Zoek dan niet verder. De Lenovo Partner Hub ondersteunt je volledig, vanaf je eerste pre-sales ervaring tot ondersteuning ver nadat je het device aan je klant verkocht hebt. De Partner Hub zet de relatie tussen jou en je klant centraal, waardoor wederzijdse groei mogelijk wordt gemaakt. Het programma brengt flexibele oplossingen, sales enablement, bid- en dealregistratie, incentives en gemeenschappelijke initiatieven samen. Daarnaast vind je er ook middelen om je verkoopgesprekken te versoepelen en marketingondersteuning, zodat je bereik groter wordt. En last but not least: vanaf dag één ontvang je financiële voordelen, zoals via het Elevate-programma.

Als partner van Lenovo en TD SYNNEX heb je altijd een streepje voor bij je klant.

Word onderdeel van de Lenovo 360 community

Onze dynamische IT-markt kan overweldigend zijn: constant evoluerende innovaties, een oneindige stroom aan vragen van je klanten en meer nieuws dan je bij kunt houden. Daarom vindt Lenovo het belangrijk om jou een plek te bieden waar je alle informatie kunt vinden en samen met andere Lenovo-partners stappen zet naar nieuwe business en een nog betere klantervaring. Door lid te worden van de Lenovo Partner Hub maak je direct gebruik van alle mogelijkheden, inclusief een set financiële voordelen om je business een kickstart tegeven.

Ben je nog geen lid van de Lenovo Partner Hub? Je inschrijven is eenvoudig en kost slechts een paar minuten tijd. Al vanaf de eerste minuut ervaar je de voordelen van het platform.

Waarom je aanmelden essentieel is

Ondersteuning voor je marketing

Bouw je eigen campagnes met de Marketing Asset Builder op de Lenovo Partner Hub.

Voordeel bij iedere nieuwe klant

Verdien extra door nieuwe klanten aan te brengen met de New Customer Bonus.

Registreer je deals en verzilver ze

Bescherm je verkoopkansen met dealregistratie en ontvang extra scherpe prijzen.

Vraag bids aan voor betere prijzen

Als lid van de Lenovo Partner Hub ontvang je betere prijzen en trek je nieuwe klanten aan via bids.

Voorsprong op je concurrenten

Geef je bedrijf een concurrentievoordeel met rebates via Lenovo 360 Engage.

Verdien extra bonussen via Elevate

Groei door de Elevate-niveaus heen en verdien je bonussen direct terug in cash!

Al je bid-aanvragen in één overzicht

Niet alleen zit de Lenovo Partner Hub bomvol handige tools en ondersteuning; het is ook dé plaats om bids voor Lenovo Client en Enterprise aan te vragen. Je start het bid-proces eenvoudig door een nieuw verzoek te starten met de gegevens van je klant, de gewenste producten en eventuele bijzonderheden. Vervolgens wordt je aanvraag in behandeling genomen en krijg je per e-mail jouw persoonlijke prijsopgave. Is het tijd om de deal te verzilveren? Dan forward je de e-mail simpelweg naar ons en verzorgen wij de rest.

Naast het feit dat je al je aanvragen kunt doen via de Lenovo Partner Hub, is er ook nog eens een handig overzicht van al je bidaanvragen te vinden binnen de portal. Zo mis je nooit een potentiële deal.

Elevate: Groei verder met Lenovo

Als lid van de Lenovo Partner Hub kun je deelnemen aan het Elevate-programma. Ieder kwartaal kun je je opnieuw aanmelden en krijg je, op basis van je status, een set doelstellingen toegeschreven. Je voortgang richting deze doelstellingen wordt vervolgens wekelijks bijgewerkt binnen de Lenovo Partner Hub, waaronder je aankopen bij TD SYNNEX.

Heb je je doelstellingen aan het einde van het kwartaal behaald? Dan ga jij de maand erop aan de haal met extra veel korting! Je kunt binnen dertig dagen na het behalen van je target kortingsaanvragen doen via de Lenovo Partner Hub op geselecteerde producten. Bij ieder niveau dat je stijgt binnen het Elevate-programma, scoor je bovendien hogere kortingen.

TD SYNNEX gaat een stap verder

TD SYNNEX helpt je de oplossingen van Lenovo Client en Enterprise bespreekbaar te maken met je klant: van het eerste gesprek tot aan de ondersteuning na de installatie. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar en zorgt dat je de volledige Lenovo-propositie eenvoudig kunt leveren.

We bieden je daarnaast ook iedere maand onder meer trainingen, promo’s en acties aan, die exclusief beschikbaar zijn via TD SYNNEX. Of het nu gaat om het krijgen van een mooie bonus voor de moeite die je hebt genomen om Lenovo bespreekbaar te maken bij je klant, sessies om je kennis op peil te houden en hulp bij certificering – wij staan voor je klaar. Ontdek hoe wij je verder helpen.

Verken de mogelijkheden van Lenovo 360

Lenovo Client

Lenovo biedt jou en je klanten een zorgvuldig samengesteld, veelzijdig portfolio aan devices, zodat er voor iedere gebruiker een ideale match is. Van tablets tot Chromebooks voor in het onderwijs, en van zakelijke desktops tot krachtige mobiele workstations. Alle devices kunnen daarnaast gebruik maken van de services van Lenovo, zoals Premier Support, en een scala aan hoogwaardige accessoires.

Lenovo Enterprise

Voor zowel grote als kleinere organisaties heeft Lenovo slimme infrastructuuroplossingen. Deze technologie vormt de kracht van het data-centered hart van een slimmere detailhandel, gezondheidszorg, kantoorinrichting en meer. Via edge- en cloudcomputing, AI en Infrastructure-as-a-Service levert Lenovo slimme technologie voor iedereen en is het enige datacenterprovider met een end-to-end portfolio.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?