Ga naar pagina inhoud

Lever keer op keer maatwerk door een divers portfolio

Jij weet als geen ander dat iedere klant uniek is. Want of je nu de notebooks voor een scholengemeenschap verzorgt, ontwerpers van een architectenbureau voorziet van nieuwe devices of de laptops voor een start-up levert – je wil maatwerk leveren dat aansluit bij iedere behoefte. De notebooks van Lenovo zijn ontworpen om eindgebruikers een ervaring op maat te bieden, hoe ze hun device ook in gaan zetten. Van flexibele 2-in-1 combinaties tussen een laptop en een tablet, tot krachtige ThinkPads met 4K-displays – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maak kennis met de line-up

Lenovo-productnamen: een snelcursus

We krijgen meer dan eens de vraag hoe de productnamen van Lenovo tot stand komen en hoe je deze moet lezen. Om jou als expert richting je klanten alvast een voorsprong te geven, geven we je graag een snelcursus op basis van de Lenovo ThinkPad E16 G6.

Lenovo ThinkPad E16 G6 – Lenovo heeft verschillende line-ups beschikbaar, waar de productnaam altijd mee begint. Denk dan aan ThinkPad, ThinkBook of de V line-up. Voor welk van je klanten deze series het meest geschikt zijn, lees je op deze pagina.

Lenovo ThinkPad E16 G6 – Vervolgens kom je, meestal, een letter tegen die de serie van de bovenstaande line-ups vertegenwoordigt. Denk bijvoorbeeld aan de cloud-based ThinkPad L-serie en de zakelijke instaplaptops uit de ThinkPad E-serie. Niet alle line-ups hebben een onderliggende serie, zoals de V-serie.

Lenovo ThinkPad E16 G6 – Wanneer je de line-up en serie gepasseerd bent, vind je het formaat van het display van de laptop in inches. Een Lenovo V17 heeft bijvoorbeeld een 17” display.

Lenovo ThinkPad E16 G6 – Tenslotte vind je vaak nog de generatie van het device in de productnaam. Zo weet je zeker dat je jouw klant de nieuwste devices aanbiedt. De naam van de generatie staat bijvoorbeeld aangegeven als ‘Gen 4’ of ‘G4’.

Sleep de verkoop binnen met onze promo’s

Bij de aanschaf van Lenovo-devices weet je al dat je je klant hoge kwaliteit producten levert voor zeer voordelige prijzen. Ook al is de prijs-kwaliteitverhouding dus al gunstig – we doen er graag nog een schepje bovenop. Zo hebben we het hele jaar door speciale acties, waaronder flinke kortingen op het Lenovo-portfolio. Handig, want dat betekent weer dat je extra omzet kunt maken en je klant het device aanschaft voor een nog scherpere prijs.

Benieuwd naar welke laptops deze maand extra scherp geprijsd zijn? Volg dan de link achter de onderstaande button naar ons eCommerce platform, InTouch.

Zorg voor een opgeruimd bureau

Een dockingstation is de ideale partner om van de laptop van je klant een volwaardige werkplek te maken op kantoor. Het dockingstation wordt verbonden met de laptop, waarna het de functies van de andere poorten op het device kan vervangen. Denk dan bijvoorbeeld aan het opladen van een laptop via USB-C, het aansluiten van één of meerdere monitoren via DisplayPort of HDMI en het verbinden van andere accessoires. Zo blijft het bureau opgeruimd en kan de gebruiker direct aan de slag.

De dockingstations van Lenovo zijn universeel te combineren met devices en accessoires, zolang het device de bijpassende aansluiting van de dockingstation ondersteunt. In de meeste gevallen is dit USB-C. Benieuwd naar het aanbod? We laten je er graag kennis mee maken op InTouch.

Bied direct een volledige werkplek:

Ontzorg je klant met Lenovo Services

Als partner van je klant bied je zoveel meer dan alleen apparatuur. Je wil vooral dat je klant met vertrouwen in zijn IT infrastructuur aan de slag gaat, maar uiteraard zonder dat dit inhoudt dat je hier zelf nog veel werk aan hebt. Daarom zijn er Lenovo Services, die je bij ieder device moeiteloos aan kunt bieden.

De services zijn te verkrijgen op drie niveau: Onsite Support, Premier Support en Premier Support Plus. De laatste twee zijn inclusief de reparatie op locatie van Onsite Support, maar bieden extra’s als een directe lijn met Lenovo’s beste technici en pro-actieve scans op mogelijk toekomstig onderhoud. Je kunt deze licenties daarnaast ook uitbreiden met add-ons, waaronder Accidental Damage Protection. Je kunt al deze licenties direct via ons eCommerce platform InTouch bestellen, maar door de hoeveelheid licenties die er beschikbaar is, kan dit nog best een opgave zijn. We staan je daarom graag te woorden met persoonlijk advies.

Meer kracht nodig? Kies voor een workstation

Sommige van je partners zulen nét een stapje meer nodig hebben. Een sterkere grafische kaart, een krachtigere processor of meer RAM, bijvoorbeeld. Dit zijn partners die werken in sectoren als de bouw en architectuur, of met opdrachten voor 3D-ontwerp, grafisch design en artificial intelligence.

Speciaal voor hen heeft Lenovo de P-serie, die zowel beschikbaar is in een traditioneel tower-model, als in een mobiele uitvoering. Deze high-end devices geven gebruikers de middelen om hun creativiteit de vrije loop te laten, zonder dat ze gehinderd worden door limitaties van hun hardware.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?