Ga naar pagina inhoud

Samen stimuleren we een nieuwe vergadercultuur

Wanneer je klant kiest voor Barco ClickShare, dan zet deze een enorme stap naar het vernieuwen van de vergadercultuur in diens organisatie. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat deze ontwikkeling doorzet en dat je klant voor de lange termijn op de oplossingen die je hebt verkocht kunt vertrouwen. Daarom biedt Barco een reeks services aan, die ervoor zorgen dat jij de mogelijkheden van Barco ClickShare eenvoudiger bespreekbaar kunt maken met je partner én die veel praktische voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan een inruilprogramma voor verouderde hardware, een verlengde garantie en een proefperiode voor Barco-hardware.

Word partner via het Connect!-programma

Als onderdeel van het Barco Connect!-programma kom je direct in contact met de experts van Barco en help je zelf een nieuwe meetingcultuur te ontwikkelen – bij jouw klanten én in de gehele markt. Dankzij handige tools en ondersteuning kom je atijd goed beslagen ten ijs tijdens meetings. Op het platform vind je how-to video’s voor de installatie en het gebruik van ClickShare-devices, diverse FAQ’s en trainingen om certificeringen voor het verkoop van Barco te behalen.

Lid worden is eenvoudig, snel en helemaal gratis. Ontdek hoe jij direct kunt profiteren van de voordelen via de website van Barco.

Laat je business groeien met Click2Sync

Het kan nog wel eens lastig zijn om je website en marketingkanalen te voorzien van volledige informatie over alle oplossingen die je verkoopt. Gelukkig heeft Barco hier een oplossing voor.

Click2Sync is een onderdeel van het Connect!-programma en is direct beschikbaar voor alle leden. Deze marketingtool geeft je eenvoudig en geautomatiseerd de mogelijkheid om boeiende en kant-en-klare ClickShare-inhoud op je website en sociale media kanalen te publiceren. Dankzij de syndicatie plug-in, die je kunt verbinden met je website, heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en bewerken van deze content.

Ontzorg je klanten met SmartCare-ondersteuning

De Barco ClickShare-oplossingen zorgen voor betrouwbare resultaten, maar uiteraard zit een ongeluk in een klein hoekje. Mocht je klant dus toch in een zeldzaam geval problemen ondervinden met één van de ClickShare Present- of Conference-oplossingen, dan is er nog altijd Barco SmartCare.

Dit gratis servicepakket is standaard inbegrepen bij de aankoop van iedere Barco ClickShare-unit en geeft je klant recht op tot vijf jaar technische ondersteuning vanuit Barco. Deze support gaat niet alleen op voor de devices zelf, maar ook voor de beschikbare software. Daarnaast krijgt men ook tot vijf jaar lang toegang tot analyses en inzichten via XMS Cloud.

Breid je services op het gebied van Barco uit


Trade-in-Programma

Barco’s inruilprogramma voor ClickShare biedt Barco Connect!-partners en hun klanten de kans om hun verouderde Barco ClickShare-modellen in te ruilen, of een geselecteerd assortiment concurrerende producten in te ruilen voor het ClickShare- en ClickShare Conference-assortiment. Zo ruil je een verouderd model in voor de nieuwste generatie ClickShare-devices.


Try and Buy

We moeten flexibeler zijn in het combineren van werken op afstand en op locatie, en Barco helpt organisaties precies dat te bereiken. Hebben jouw klanten net dat extra zetje nodig om te ontdekken wat ClickShare voor hun werkplek kan betekenen? Dan kan dit Try and Buy van 30 dagen hen overtuigen. Het is geheel gratis, zonder enige aankoopverplichting.

TD SYNNEX Capital stimuleert jouw groei

TD SYNNEX Capital is van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Daarom bieden wij betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod voor vergaderruimtes van Barco.

Er is een betaaloplossing voor elk type IT-project; of je nu op het punt staat een cloudmigratie te voltooien of een kantoorinrichting gaat verzorgen – TD SYNNEX Capital staat klaar om je te helpen er een succes van te maken. Benieuwd naar hoe we je kunnen helpen nieuwe meeting room projecten binnen te slepen? Lees dan snel verder.

Laat onze TD SYNNEX Maverick specialisten je adviseren over je volgende project