Ga naar pagina inhoud

Vergader zonder beperkingen in iedere ruimte

Vergaderingen op kantoor hebben, helaas, vaak een vergelijkbare start: iemand moet de display aan zien te krijgen, de juiste kabel blijkt niet aangesloten te zijn en voordat er gestart kan worden, moet iemand dus een verloopstekker gaan halen bij zijn of haar werkplek. Ondanks dat dit natuurlijk heel herkenbaar is, is het vooral ook een bron van ergernis en tijdverspilling. Exact om deze situaties te voorkomen, zijn er de oplossingen uit het Barco ClickShare Present-portfolio. De buttons zorgen ervoor dat de medewerkers van jouw klanten binnen seconden hun vergadering starten, zonder alle hiervoor genoemde obstakels. Hieronder ontdek je de voordelen en ons aanbod.

De voordelen van het Barco ClickShare Present-aanbod

Bring Your
Own Device

ClickShare is compatibel met elk apparaat. Laptops verbind je eenvoudig met een ClickShare Button, of cast vanaf je notebook, smartphone of tablet.

Naadloze samenwerking

Verander elke ruimte in in een samenwerkingsruimte met het draadloze ClickShare-systeem en geniet van boeiende, productieve vergaderingen.

Draadloos presenteren

Met de ClickShare-producten presenteer je zonder gedoe met kabels. Je kunt kiezen tussen het gebruik van een Button of een App om verbinding te maken.

Eenvoudige
één-klik-ervaring

Loop binnen met je laptop en maak direct verbinding met de apparaten in de ruimte. Met slechts één klik kun je direct beginnen met samenwerken.

Agnostische technologie

ClickShare werkt perfect met ieder device, Windows of Mac, en kan op elk scherm worden aangesloten. Zo wordt iedere vergadering een succes.

ClickShare C-5

Jouw werkplek vereist een naadloze samenwerking en de flexibiliteit om eenvoudig inhoud te delen, op het scherm, zelfs in de kleinste vergaderruimtes en huddle rooms van jouw bedrijf. ClickShare C-5 is het draadloze presentatiesysteem waarmee jouw vergaderingen met één klik in de ClickShare-app kunnen verlopen, vanaf elke laptop of mobiel apparaat.

Laat presentaties vloeiend verlopen in kleine, middelgrote vergaderruimtes en huddle-ruimtes met de ClickShare C-5.

ClickShare C-10

Technologie helpt om deelnemers van vergaderingen betrokken, geïnspireerd en actief te laten zijn. ClickShare C-10 voegt interactieve functies toe aan volledige BYOD, eenvoudig en draadloos, presentaties in elke middelgrote tot grote vergaderruimte. Het is de draadloze presentatiehub die de vergaderingen van jouw klant met één klik op de ClickShare Button of ClickShare App laat verlopen, vanaf elke laptop of mobiel apparaat.

Dit device is perfect geschikt om vloeiende presentaties te verzorgen in middelgrote en grote vergaderruimtes.

Laat onze TD SYNNEX Maverick specialisten je adviseren over je volgende project