Ga naar pagina inhoud

Dit zijn de voordelen van certificering voor ClickShare CX

De Barco ClickShare CX-lijn voor draadloos vergaderen opent voor partners deuren naar groeimogelijkheden. Er is immers steeds meer vraag naar moderne samenwerkings- en presentatieoplossingen. Voor vertegenwoordiging van deze lijn is wel certificering vereist. En dat is helemaal niet erg, want zo’n certificering biedt louter voordelen.

Barco garandeert de optimale gebruikerservaring

Hoewel de Barco ClickShare CX-lijn bekend staat om zijn eenvoudige implementatie, is certificering cruciaal vanwege de overvloed aan mogelijkheden die het biedt. Jouw klanten hebben de keuze uit talloze opties, waarmee ze vergader- en presentatie-ervaringen kunnen verbeteren. Zonder de juiste kennis en vaardigheden blijven deze mogelijkheden echter onbenut. Dankzij de certificering ben jij in staat om klanten optimaal te adviseren, zodat de Barco ClickShare-oplossingen een essentiële rol kunnen spelen in de digitale transformatie van jouw klanten.

Het doorlopen van een certificeringstraject biedt partners en eindklanten veel voordelen. We laten je graag kennismaken met een aantal van de voornaamste.

Waarom ClickShare CX de ideale partner is voor jou en je klant

Klaar voor business

De trainingen van Barco zijn ontworpen om jou een diepgaand inzicht te geven in de functionaliteiten van de ClickShare-oplossingen. Dit stelt je niet alleen in staat om jouw klanten effectief te adviseren, maar ook om beter te verkopen. Daarnaast krijg je natuurlijk nog verdere salesondersteuning om succesvolle deals te sluiten.

Zeker van kwaliteit

Barco ClickShare CX-oplossingen zijn geavanceerde producten. Als jij bent gecertificeerd, weet je hoe jij producten moet verkopen en implementeren, en hoe de klant ze moet gebruiken. Dit helpt je bij het waarborgen van de algehele kwaliteit en prestaties van het product.

Altijd ondersteuning

Gecertificeerde partners hebben toegang tot extra ondersteuning en middelen die Barco te bieden heeft. Dit kan helpen bij het oplossen van problemen en het bieden van een betere klantenservice.

Altijd up-to-date

Certificering is een manier om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en functies van een product. Zo ontvang je als gecertificeerde partner de Connect!-nieuwsbrief met al het nieuws rondom Barco ClickShare. Ook biedt een certificering toegang tot de Barco University. Hier zijn uiteenlopende trainingen te volgen voor verdere verdieping.

Tevreden klanten

Gecertificeerde partners zijn beter uitgerust om klanten te ondersteunen bij het selecteren van de juiste ClickShare-oplossingen en het bieden van adequate ondersteuning. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid. En geeft je concurrenten het nakijken.

Aan de slag? Wij helpen je verder.

Het is duidelijk dat certificering voor de Barco ClickShare CX-lijn een waardevolle investering is voor partners. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om een geavanceerd product te vertegenwoordigen, maar stelt partners ook in staat om klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden. En het mooie is: de trainingen zijn gratis te volgen en nemen maximaal een dag in beslag.

Vanuit TD SYNNEX Maverick ondersteunen we je graag bij het behalen van je certificering. Of het nu gaat om een advies op maat óf een verkennend gesprek, wij zijn je partner.

Laat onze TD SYNNEX Maverick specialisten je adviseren over je volgende project