Ga naar pagina inhoud

Dit is waarom je moet connecten met Barco 

Wil jij je portfolio uitbreiden met de Barco ClickShare-oplossingen voor draadloos vergaderen? Dat kan door toe te treden tot het ClickShare Connect! Partner Program. En dat biedt meer voordelen dan je voor mogelijk houdt. Partner worden is daarnaast ook nog eens eenvoudig en niet tijdrovend. Vanuit TD SYNNEX ondersteunen we je graag bij dit proces en alle deals die daarna gaan volgen. Benieuwd waarom dit de juiste stap is voor jouw business? We geven je veertien redenen waarom je zou moeten ‘connecten’ met Barco. 


#1: Uitgebreid Portfolio

Het Connect! Partner Program biedt toegang tot een breed scala aan unieke oplossingen voor draadloos vergaderen, samenwerken en presenteren. Door deelname aan het programma kun je jouw portfolio verbreden en diverser maken. 


#2: Marketing inbegrepen

Barco investeert in de ontwikkeling van sales- en marketingmaterialen zoals brochures, presentaties en logo’s, zodat jij dat niet hoeft te doen. Je kunt ze gewoon downloaden, co-branden en delen met je klanten. 

#3: Altijd toegang tot
Barco-middelen

Het Barco ClickShare Connect! Partner Program omvat je eigen partnerportaal, myBarco. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor dealregistratie, verkoop- en marketingtools, market development funds (MDF’s), ondersteuning en meer. 

#4: Aantrekkelijk
inruilprogramma

Met Barco’s ClickShare Trade In-programma kunnen jij en je klanten verouderde of concurrerende producten inruilen voor de nieuwste generatie ClickShare-apparaten, allemaal tegen een unieke prijs. 

#5: Sneller inkomsten
genereren

Door krachten te bundelen en samen te werken, bereik je een groter publiek. Dit resulteert in meer verkoopkansen en een snellere inkomstengeneratie. Zo breid je je klantenbase én je business uit met Barco.

#6: Barco University

Barco University biedt een breed scala aan trainings- en certificeringsmogelijkheden. Of je nu een salesprofessional of een technisch specialist bent, de Barco University biedt de verdieping die je nodig hebt. 

Neem bijvoorbeeld de ClickShare CX-producten. Deze line-up voor draadloos vergaderen opent voor jou deuren naar groeimogelijkheden. Er is immers steeds meer vraag naar moderne samenwerkings- en presentatieoplossingen. Voor vertegenwoordiging van deze lijn is wel certificering vereist. En dat is helemaal niet erg, want zo’n certificering biedt louter voordelen. Meer weten over de mogelijkheden? Ontdek dan de blog over dit onderwerp!

#7: Erkenning voor
expertise

Als partner krijg je een expertstatus op Barco-technologie, ondersteund door een Barco-partnercertificering. Dit erkende label versterkt je geloofwaardigheid in de markt. 

#8: Toegang tot
Try and Buy

Willen je klanten ClickShare gedurende een langere periode uitproberen? Daarvoor heeft Barco een ‘Try and Buy’-programma. Hiermee zijn ClickShare-oplossingen 30 dagen lang gratis en vrijblijvend uit te proberen. 

#9: Ondersteuning van
Barco-experts

Als partner krijg je de steun van een wereldwijd team van Barco-experts. Dit team staat altijd klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen. 


#10: Financiële beloningen en kortingen

Via het Connect!-programma krijgen partners financiële beloningen en kortingen. Naarmate de samenwerking groeit, breiden de loyaliteitsvoordelen zich uit. 


#11: Altijd op de hoogte

Als Connect-partner ben je altijd op de hoogte van het laatste productnieuws, nieuwe firmware en andere updates. Zo kun je klanten de beste ClickShare-ervaring bieden. 

#12: Altijd een niveau
dat bij je past

Partners kunnen op drie niveaus deelnemen aan het ClickShare Connect! Partner Program: Authorized, Silver en Gold. Elk niveau is afgestemd op de capaciteiten, middelen en betrokkenheid van de partner. 

#13: Deename is
eenvoudig

Het is heel eenvoudig om een zakenpartner van Barco te worden. Schrijf je in op de officiële website voor het programma en begin je reis. Als distributeur van Barco kan TD SYNNEX je daarin uiteraard ondersteunen. 

#14: Toegewijde
klantenservice

Als deelnemer aan het Connect!-partnerprogramma krijg je toegang tot onze toegewijde klantenservice. Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. 

Laat onze TD SYNNEX Maverick specialisten je adviseren over je volgende project