Ga naar pagina inhoud

Presenteer je ideeën in de meeting room en ver daarbuiten

Hybride meetings klinkt soms nog als een ingewikkeld begrip, maar in werkelijkheid hebben we er allemaal al meer dan we denken. Sterker nog: voor velen zijn ze al niet meer weg te denken uit onze werkdagen. Denk bijvoorbeeld aan meetings waarbij twee collega’s met een klant overleggen die zich in het buitenland bevindt, of teammeetings waarbij maar een deel van de groep op locatie aanwezig kan zijn.

Speciaal voor deze werknemers heeft Barco het ClickShare Conference-portfolio beschikbaar. Deze devices zorgen dat presentaties en informatie delen niet alleen eenvoudig is met de mensen op dezelfde locatie, maar dat ook tegelijkertijd delen via applicaties als Zoom en Teams gemakkelijk is.

De voordelen van het Barco ClickShare Conference-aanbod

Host eenvoudig vanaf een laptop

Met slechts één druk op de knop start je klant een draadloze videovergadering vanaf een laptop, zowel op Mac als Windows, met behulp van de ClickShare Conference-oplossingen.

Naadloze samenwerking

Verander elke ruimte in in een samenwerkingsruimte met het draadloze ClickShare-systeem en en zorg voor een goede ervaring voor iedere deelnemer, waar deze zich ook bevindt.

Draadloos presenteren

Met de ClickShare-producten presenteer je zonder gedoe met kabels. Je kunt kiezen tussen het gebruik van een Button of een App om verbinding te maken vanaf je laptop, smartphone of tablet.

Eenvoudige
één-klik-ervaring

Loop binnen met je laptop en maak direct verbinding met de apparaten in de ruimte. Met slechts één klik kun je direct beginnen met samenwerken, lokaal en op afstand.

Agnostische technologie

ClickShare werkt perfect met ieder device, Windows of Mac, en kan op elk scherm worden aangesloten. Zo wordt iedere (hybride) vergadering zonder twijfel een succes.

ClickShare CX-50 Gen 2

De ClickShare CX-50 Gen 2 brengt schaalbare, flexibele premium wireless conferencing naar high-impact meeting rooms. De ClickShare verbindt automatisch met devices in de kamer, zoals camera’s, microfoons, speakers en audio/videobars. Vervolgens kan je klant de meeting starten vanaf je eigen device, via welke applicatie hij of zij ook maar de voorkeur aan geeft. Creëer een ruimte voor je klant waar mensen samenkomen en hun ideeën kunnen delen, met slechts één druk op de knop.

Premium draadloze vergaderingen en conferenties voor high-impact meeting rooms zijn binnen handbereik..

ClickShare CX-50

Op de hybride werkplek moet je ervoor zorgen dat teams voortdurend nauw met elkaar kunnen samenwerken. ClickShare CX-50 is een eersteklas, agnostisch draadloos systeem dat is ontworpen om precies dit mogelijk te maken. In minder dan zeven seconden zijn gebruikers verbonden en kunnen ze deelnemen aan volledig draadloze en productieve hybride conferenties.

Verzorg premium draadloze conferenties voor grote vergaderruimtes en directiekamers met de ClickShare CX-50 van Barco.

ClickShare CX-30

Voor betere hybride vergaderingen moeten deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. De ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloos, draadloos vergaderruimtesysteem dat met één klik teams samenbrengt – waar ze ook zijn. Deze oplossing is compatibel met elke pc, laptop of Mac-apparaat met Windows-, Android- of iOS-besturingssystemen. De ClickShare CX-30 kan kleine tot middelgrote vergaderruimtes omtoveren in innovatieve hybride vergaderruimtes en conferentiefaciliteiten.

Breng draadloze vergaderingen naar kleine tot middelgrote vergader- en conferentieruimtes met deze oplossing.

ClickShare CX-20

Organisaties hebben tegenwoordig een soepele hybride samenwerking en flexibiliteit nodig, vooral als het gaat om teamvergaderingen in huddle rooms, en dit is precies wat Barco ClickShare CX-20 biedt. Door creatieve innovatie aan te moedigen via naadloze, draadloze conferenties, zorgt ClickShare CX-20 ervoor dat hybride samenwerking met één klik verloopt.

Vergader gemakkelijk en draadloos in kleine vergaderruimtes en huddle-ruimtes.

Laat onze TD SYNNEX Maverick specialisten je adviseren over je volgende project