Ga naar pagina inhoud

Met maar één klik start je een betere vergadering

De afgelopen jaren heeft de manier waarop wij werken een aanzienlijke transformatie ondergaan, wat ook heeft geresulteerd in een andere beleving van vergaderruimtes. We zijn overgestapt van fysieke face-to-face ontmoetingen naar virtuele bijeenkomsten, waarbij we vaker wel dan niet horen dat iemand op mute staat. Nu we ons opnieuw aanpassen aan de “hybride” vergaderruimte, kan het soms een uitdaging zijn om je scherm met iedereen te delen, zowel met de fysieke aanwezigen als met de online aanwezigen.

Dit is waarvoor Barco ClickShare een oplossing biedt. Ontdek de mogelijkheden voor jouw business en til de vergaderingen van je klanten naar een nieuw niveau.

Vergaderingen naar een nieuw niveau getild

ClickShare helpt je om de vergaderingen van je klanten te verbeteren, of deze nu volledig fysiek of in een hybride setting plaatsvinden. Zodra de gebruiker de vergaderruimte binnenkomt, verbindt ClickShare de laptop automatisch met de andere beschikbare device; bijvoorbeeld het beeldscherm, maar ook met de camera, speakers en soundbar. De intuïtieve ervaring zorgt voor stressvrije vergaderingen. zonder kabels, rommel of tijdverspilling.

Met slechts één klik kan jouw klant draadloos zijn scherm delen of een videovergadering starten. ClickShare zorgt ervoor dat iedere deelnemer gezien en gehoord wordt, of hij nu in de vergaderruimte is of ergens anders.

Geschikt voor fysieke en hybride meetings

Naarmate we wennen aan het ‘nieuwe werken’, wisselen we ook steeds eenvoudiger van het type meeting dat we organiseren. Vergaderingen waarbij een deel van de teamleden op locatie is en anderen vanuit huis of onderweg inbellen, zijn meer en meer de norm geworden. Hoe frustrerend is het dan als de technologie op kantoor dit niet meer bij kan benen?

In de Barco ClickShare line-up zijn er opties beschikbaar voor vergaderruimtes waarin alleen volledig fysieke meetings plaatsvinden, onder het Barco ClickShare Present-label, maar ook voor hybride meeting rooms binnen het Barco ClickShare Conference-assortiment. Deze laatste optie is uiteraard ook ideaal geschikt als het soort meeting dat plaatsvindt nog wel eens wil verschillen.

Laat ons je meer vertellen over Barco

Bij TD SYNNEX weten we dat je niet volledig geholpen bent met puur productinformatie; je moet de oplossingen en devices uiteindelijk ook nog aan de man brengen. Daarom bieden we je graag een aantal artikelen over de toepassingen van Barco ClickShare-producten.

Zo verkopen we niet alleen een grote diversiteit aan producten, maar voeren we ook regelmatig testen uit om er zeker van te zijn dat we de kwaliteit leveren waar we voor staan. Dankzij deze testen kunnen we je voorzien van relevante informatie om jouw klanten goed te informeren.

TD SYNNEX Capital stimuleert jouw groei

TD SYNNEX Capital is van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Daarom bieden wij betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod voor vergaderruimtes van Barco.

Er is een betaaloplossing voor elk type IT-project; of je nu op het punt staat een cloudmigratie te voltooien of een kantoorinrichting gaat verzorgen – TD SYNNEX Capital staat klaar om je te helpen er een succes van te maken. Benieuwd naar hoe we je kunnen helpen nieuwe meeting room projecten binnen te slepen? Lees dan snel verder.

Laat onze TD SYNNEX Maverick specialisten je adviseren over je volgende project