Ga naar pagina inhoud

De alles-in-één oplossing voor vergaderen

Wanneer het om vergaderen gaat, wil je de grootste en meest voorkomende frustraties direct bij je klant wegnemen. Eén van de grotere hiervan is de samenwerking tussen verschillende onderdelen van je meetingroom. Denk hierbij aan het scherm, de camera, microfoons en de devices die de gebruikers zelf mee naar binnen nemen. Om te zorgen voor maximale compatibiliteit verkoop je met de Barco ClickShare Bar het totaalplaatje in één oplossing. Door de combinatie van een Barco ClickShare Button en een 4K videobar in één pakket, hebben je klanten alleen nog een scherm nodig om aan de slag te gaan in hun vergaderruimte. Zo bied je een moderne vergader- en huddle-opossing voor het hybride samenwerken van vandaag en morgen.

Maak kennis met de Barco ClickShare Bar

De Barco ClickShare Bar is het nieuwste product in de ClickShare line-up van Barco. Deze moderne videobar zorgt ervoor dat, in combinatie met de meegeleverde ClickShare Button(s), je klanten een volledig draadloze vergaderoplossing in huis halen. In het systeem zit een haarscherpe 4K camera, met 120° zichtveld, zodat eindgebruikers met maximaal vertrouwen aan de slag kunnen. Het stijlvolle design integreert naadloos in moderne kantoren en is ideaal voor zowel de kleinere huddleruimtes als grotere conferentiekamers.

Een ander groot voordeel van de ClickShare Bar is dat je klant binnen een paar minuten aan de slag kan door de eenvoudige installatie. Met een simpele set-up binnen het netwerk en eenvoudige koppeling aan andere hardware in de ruimte is dit het perfecte voorbeeld van plug and play.

Verkrijgbaar in twee varianten

Compatibel met alle collaboration platformen

Door Barco’s samenwerkingsverbanden met alle grote leveranciers is de ClickShare Bar compatibel met alle grote platformen voor samenwerking. Van Zoom tot Teams, en van Google Meet tot WebEx. Bekijk hieronder het overzicht van de software waarvoor de ClickShare Bar geoptimaliseerd is:

ClickShare: de alles-in-één oplossing

Door een ClickShare Bar te verkopen, bied je niet alleen een oplossing voor audio en video, maar ook voor het delen van content binnen de meetingroom. Hiervoor kan er gekozen worden voor de meegeleverde ClickShare Button, om notebooks met één druk op de knop te verbinden met de display, of via de ClickShare App, die ook werkt op bijvoorbeeld smartphones en tablets. Op die manier verbind je de endpoint devices van je klanten direct met hun vergaderruimte, voor een totale oplossing.

Door middel van de ClickShare Bar Pro breid je de mogelijkheden nog verder uit, doordat er ondersteuning geboden wordt om meerdere schermen te gelijk te bedienen. Zo deel je de content op je laptop op het ene scherm en bekijk je de deelnemers aan de meeting op het andere scherm, zonder dat daar meerdere verbindingen of devices voor nodig zijn.

Ontdek de voordelen van de ClickShare Bar

4K camera

In het midden van de ClickShare Bar is een 4K camera geplaatst voor hoge beeldkwaliteit.

120° zichtveld

De camera filmt een brede hoek, waardoor de ClickShare Bar geschikt is voor kleine én grote ruimtes.

AI framing

AI zorgt ervoor dat de spreker altijd perfect in beeld komt, en dat iedere deelnemer in het frame is.

6x MEMS microfoons

Zes microfoons zorgen dat iedereen in de meetingroom helder te verstaan is.

Optimaal geluid

Kunstmatige intelligentie filtert achtergrondgeluid en ruis weg voor kraakheldere audio.

Laat ons je adviseren voor jouw video-oplossingen

Met de oplossingen van Barco ClickShare richt je eenvoudig de meetingroom bij je klanten in, of het nu gaat om een toevoeging aan de ruimte door middel van een ClickShare Button, of een volledige inrichting in combinatie met de ClickShare Bar. Installatie kan altijd eenvoudig gebeuren door jou of door de klant zelf, doordat alle oplossingen plug and play zijn.

Echter, ben je op zoek naar een advies over hoe je de ruimte het beste in kunt richten of over welke oplossingen er nodig zijn voor jouw klant? Dan staan onze experts op het gebied van audio en video voor je klaar! Van het meedenken over een oplossing, tot installatie, montage en ondersteuning na de verkoop aan je klant – wij bieden je volledige service op ieder moment in het traject.

Laat onze TD SYNNEX Maverick specialisten je adviseren over je volgende project