Ga naar pagina inhoud

Microsoft Surface Laptop 7e editie

De tijd dat kunstmatige intelligentie-oplossingen alleen via de cloud beschikbaar waren of op de zwaarste workstations konden draaien, is voorbij. Met de Surface Laptop 7e editie introduceert Microsoft de nieuwste serie devices die hun kracht halen uit de Snapdragon®-processoren. Dit platform zorgt voor prestaties die machine learning, generative AI en meer mogelijk maken op de eigen notebook van gebruikers. Zo benutten de eindgebruikers van jouw klanten de kracht van AI, ongeacht waar ze werken. 

Met de ingebouwde processor is ook het gebruik van Copilot voor Microsoft 365 een fluitje van een cent. De integratie met de andere Microsoft 365-applicaties én de ingebouwde kracht van de Snapdragon®processor zorgen voor ideale omstandigheden om aan de slag te gaan met AI. Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn, of bestel de devices direct via ons bestelplatform, InTouch. 

Duurzaamheid

Met meer gerecyclede materialen, doordachte verpakking en verbeterde ingebouwde efficiëntie zijn Surface-producten ontworpen met de circulaire economie in gedachten. Surface Laptop is een stap richting het doel van Microsoft om in 2030 koolstofnegatief, waterpositief en afvalvrij te zijn. De behuizing bevat ten minste 67,2% gerecycled materiaal en de Surface Laptop levert betere prestaties en verbruikt minder energie met een langere batterijlevensduur dan voorgaande edities.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Laptop 7? Neem dan contact met ons op!