Ga naar pagina inhoud

Slimmer
vergaderen
begint vandaag

Wie je ook bent, als je op kantoor werkt, ken je de frustratie wel: je komt aan in de meetingruimte en het lukt niet om je device te verbinden, het geluid wil niet meewerken of de andere deelnemers kunnen jou niet zien. Dit probleem komt altijd terug op dezelfde conclusie – het hebben van de juiste apparatuur en software is de sleutel tot succes. De ThinkSmart line-up van Lenovo is een complete set van producten en bijbehorende software om ervoor te zorgen dat de verbinding tussen mensen ideaal is – of het nu gaat om een grote conferencing ruimte of een hybride meetingplek.

Actueel: krijg tot € 740,- korting op ThinkSmart

Tot en met 28 februari 2025 heb je de mogelijkheid om tot wel € 740,- korting te krijgen door de meetingruimtes van je klanten opnieuw in te richten met ThinkSmart-devices. De korting is alleen geldig wanneer je de oude vergaderoplossing inwisselt voor een Lenovo ThinkSmart-product – duurzaam én voordelig. Afhankelijk van welke Lenovo ThinkSmart-producten je vervolgens weer installeert in de meetingruimte, ontvang je jouw korting. Extra marge voor jou en een geheel nieuwe ervaring voor je klant.

Deze actie verloopt via Lenovo en dient door jou zelf geclaimd te worden via de Lenovo Promotions-website. Daar vind je ook de gehele actievoorwaarden en de manier waarop je deze korting kunt claimen. Heb je vragen? Dan kijken we graag met je mee!

De optimale samenwerking met iedere tool

Je klanten werken met veel verschillende tools samen, waardoor het essentieel is om hen in alle gevallen een bijpassende set devices te kunnen bieden voor hun smart vergaderruimte. Binnen de Lenovo ThinkSmart line-up zijn de meeste oplossingen gespecialiseerd voor Microsoft Teams Rooms, maar ze werken ook samen met onder andere Zoom Rooms en Google Meet.

Je vindt de volledige line-up van ThinkSmart op InTouch, waarbij je in de productomschrijving leest voor welk type tool en ruimte deze ontworpen is. Ben je op zoek naar een gedetailleerd advies over hoe je aan de slag kunt gaan met de ThinkSmart-producten bij jouw klant? Dan staan onze specialisten van het TD SYNNEX Maverick-team voor je klaar met raad en daad.

Ontdek het aanbod van Lenovo ThinkSmart

Maak kennis met de Lenovo Room Configurator

Wil je klant een conferentieruimte inrichten? Of wellicht een kamer om trainingen te geven? Iets meer casuals? Alles is mogelijk met de ThinkSmart-devices van Lenovo. Om te zorgen dat je ook een visuele impressie aan je klant mee kunt geven, heeft Lenovo een eigen Room Configurator ontwikkeld.

Het concept is heel simpel: je kiest allereerst het formaat ruimte, bijvoorbeeld op basis van het aantal personen dat er gebruik van gaat maken. Vervolgens kies je het type kamer, gebaseerd op de manier waarop de kamer gebruikt gaat worden. Op basis van deze twee waarden zoekt de Configurator zelf de geschikte producten bij de inrichting van de kamer, zodat je met je klant de potentiële devices door kunt nemen en deze ook zichtbaar in de ruimte kunt plaatsen. Benieuwd? Probeer het direct zelf!

Dit is waarom je klanten kiezen voor ThinkSmart

Schaalbaarheid

Schaalbaar tot iedere ruimte en ieder aantal gebruikers.

Productiviteit

Gebruikers stappen de ruimte in en kunnen zonder gedoe van start.

Slim beheer

Door ThinkSmart Manager worden alle devices eenvoudig beheerd.

Vertrouwde platforms

Geoptimaliseerd voor Teams, Zoom en Google Meet.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?