Ga naar pagina inhoud

De nieuwe weg naar de cloud begint met Google

Wereldwijd en in Nederland is Google de snelst groeiende Cloud leverancier. Bedrijven kiezen voor Google Cloud Platform(GCP) en Google Workspace omdat deze oplossingen goed aansluiten bij de huidige vragen die er zijn om bedrijfsprocessen te optimaliseren. TD SYNNEX kan jou helpen om als Google partner aan de slag te gaan. Wij ondersteunen met een snelle go-to-market en helpen met kennisoverdracht en ondersteuning.

Als distributiepartner van Google kan TD SYNNEX jou ondersteunen met alle zakelijke oplossingen die Google biedt. Of het nu gaat om het intuïtieve besturingssysteem Google ChromeOS, het flexibele en productiviteitsgerichte platform Google Workspace of Google Cloud Platform bij een multi-cloud strategie, TD SYNNEX kan je ondersteunen met een snelle go-to-market en helpen met kennisoverdracht en ondersteuning.

Verken onze acties en trainingen

Ontdek ons Google-portfolio

Maak kennis met het intuïtieve besturingssysteem van Google: ChromeOS. ChromeOS is een besturingssysteem ontwikkeld door Google, het is ontworpen met snelheid, veiligheid en eenvoud in gedachten. Over het algemeen biedt ChromeOS een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring, snelle prestaties en uitgebreide integratie met Google-services.

Het Google Cloud Platform (GCP) biedt verschillende voordelen voor organisaties die ervoor kiezen om hun IT-infrastructuur, applicaties en gegevens naar de cloud te migreren. Het Google Cloud Platform (GCP) biedt verschillende voordelen voor organisaties die ervoor kiezen om hun IT-infrastructuur, applicaties en gegevens naar de cloud te migreren.

Google Workspace biedt een samenwerkingsgericht, flexibel en productiviteitsgericht platform voor bedrijven. Help de productiviteit van jouw klanten verbeteren en hen optimaal gebruik te laten maken van de krachtige tools en functies die Google Workspace te bieden heeft terwijl je jouw eigen business laat groeien.

Het beste aanbod voor het onderwijs

De tools van Google for Education werken samen om lesgeven en leren te transformeren, zodat elke leerling en docent het maximale uit zichzelf kan halen. Gespecialiseerde versies van Google Workspace én Chromebooks voor het onderwijs zorgen samen voor een ideale situatie om in te creëren, dromen én leren. Met de oplossingen van Google geef je het gehele klaslokaal het vertrouwen om meer uit henzelf te halen.

Bij TD SYNNEX hebben we zowel de platformen als hardware beschikbaar om dit mogelijk te maken. Ontdek snel meer over het aanbod van Google en hoe jij dit bij je klanten kunt implementeren.

Ontdek wat wij je nog meer te bieden hebben

Bij TD SYNNEX gaan we verder dan alleen het leveren van de producten en diensten van Google. Door middel van kennisondersteuning, acties, trainingen en events zorgen we ervoor dat we niet alleen een leverancier zijn, maar bovenal ook jouw zakelijke partner. Van hardware tot financiële ondersteuning, en van logistieke oplossingen tot certificering. Veel van deze mogelijkheden zijn exclusief bij TD SYNNEX beschikbaar – en daar zijn we trots op! Neem eens een kijkje op onze Services-pagina om hier meer over te weten te komen.

En ben je klaar om een nieuwe stap te zetten? Laat ons je dan helpen met een advies op maat.

Kunnen we jouw helpen met je Google-vraagstuk?