Ga naar pagina inhoud

De nieuwe weg naar de cloud begint met Google

Wereldwijd en in Nederland is Google de snelst groeiende Cloud-leverancier. Bedrijven kiezen voor ChromeOS, Google Cloud Platform (GCP) en Google Workspace omdat deze oplossingen goed aansluiten bij de huidige vragen die er zijn om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zo help je je klanten voor te lopen wanneer het gaat om samenwerking, automatisering, data analyse en AI. TD SYNNEX kan je helpen om als Google-partner aan de slag te gaan.

Als exclusieve distributiepartner ondersteunen we je met alle zakelijke oplossingen die Google biedt. Of het nu gaat om het intuïtieve besturingssysteem ChromeOS, de flexibele en productiviteitsgerichte applicaties van Google Workspace, of Google Cloud Platform bij een multi-cloud strategie – TD SYNNEX kan je ondersteunen met een snelle go-to-market en helpen met kennisoverdracht en ondersteuning.

Weet wat er speelt:

Ontdek ons Google-portfolio

Maak kennis met het intuïtieve besturingssysteem van Google: ChromeOS. Ontworpen met snelheid, veiligheid en eenvoud in gedachten – zowel voor de gebruiker als voor jou tijdens verkoop. Wij helpen je met het verkopen van de juiste licenties voor zowel zakelijk gebruik als het klaslokaal, en met de integratie van andere Google-services en -diensten.

Het Google Cloud Platform (GCP) biedt verschillende voordelen voor organisaties die ervoor kiezen om hun IT-infrastructuur, applicaties en gegevens naar de cloud te migreren. Als distributiepartner helpen we je met het verkrijgen van de juiste status bij Google en het zetten van je eerste stappen in de markt, zodat jij een expert wordt op het gebied van Cloud en AI.

Google Workspace biedt een flexibel, samenwerkings- en productiviteitsgericht platform voor bedrijven. Ook is Google Workspace perfect geschikt voor in het onderwijs. Help de productiviteit van jouw klanten verbeteren en hen optimaal gebruik te laten maken van de krachtige tools die Google Workspace te bieden heeft, terwijl je jouw eigen business laat groeien.

Het beste aanbod voor het onderwijs

De tools van Google for Education werken samen om lesgeven en leren te transformeren, zodat elke leerling en docent het maximale uit zichzelf kan halen. Gespecialiseerde versies van Google Workspace én ChromeOS voor het onderwijs zorgen samen voor een ideale situatie om in te creëren, dromen én leren. Met de oplossingen van Google geef je het gehele klaslokaal het vertrouwen om meer uit henzelf te halen. Daarnaast biedt TD SYNNEX je ook de juiste hardware van vooraanstaande leveranciers, zodat de applicaties optimaal samenwerken met het device waar ze op draaien.

Ontdek snel meer over het aanbod van Google en hoe jij dit bij je klanten kunt implementeren.

Ontdek wat we je nog meer te bieden hebben

Bij TD SYNNEX gaan we verder dan alleen het leveren van de producten en diensten van Google. Door middel van kennisondersteuning, acties, trainingen en events zorgen we ervoor dat we niet alleen een distributeur zijn, maar bovenal ook jouw zakelijke partner. Van hardware tot financiële ondersteuning, en van logistieke oplossingen tot certificering. Veel van deze mogelijkheden zijn exclusief bij TD SYNNEX beschikbaar – en daar zijn we trots op! Neem eens een kijkje op onze Services-pagina om hier meer over te weten te komen.

En ben je klaar om een nieuwe stap te zetten? Laat ons je dan helpen met een advies op maat. Wij hebben een gespecialiseerd team dat je verder kan helpen – van hardware tot AI, en van Workspace tot ChromeOS.

Klaar om Google-partner te worden of heb je nog vragen over Google, AI of ander topics?