Ga naar pagina inhoud

Breid je business vandaag nog uit met Google Workspace

Google Workspace biedt een samenwerkingsgericht, flexibel en productiviteitsgericht platform voor bedrijven. De 4 belangrijkste redenen om Google partner bij TD SYNNEX te worden:

1.     Het is de meest gebruikte oplossing onder start-ups en jonge ondernemers

2.     Als partner kun je eenvoudig je eigen services bouwen (consultancy)

3.     Slim verdienmodel tov legacy vendoren

4.     Vermijd een vendor lock-in

 

TD SYNNEX kan jou helpen met een snelle go-to-market en helpen met kennisoverdracht en ondersteuning.  Help de productiviteit van jouw klanten verbeteren en hen optimaal gebruik te laten maken van de krachtige tools en functies die Google Workspace te bieden heeft terwijl je jouw eigen business laat groeien.

Een veilige werkplek voor iedereen

De voordelen van Google Cloud Platform op een rij

Bied consultancydiensten

Bied jouw klanten consultancydiensten om hen te helpen de verschillende functies en tools van Google Workspace optimaal te benutten. Je kunt trainingssessies organiseren om hen te leren hoe ze efficiënt kunnen samenwerken, documenten kunnen delen, agenda’s kunnen beheren, enzovoort. Dit vergroot hun kennis en helpt hen de

Aanpassing en integratie

Help uw klanten bij het aanpassen van Google Workspace aan hun specifieke behoeften. Dit omvat het instellen van aangepaste sjablonen, workflows en automatiseringen om repetitieve taken te stroomlijnen. U kunt ook integraties met andere zakelijke tools en systemen configureren om gegevensuitwisseling te vergemakkelijken en de productiviteit te verbeteren.

Veiligheid en gegevensbeheer

Wijs uw klanten op de beveiligings- en gegevensbeheermogelijkheden van Google Workspace. Help hen bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen, zoals het instellen van sterke wachtwoordbeleidsregels, tweestapsverificatie en toegangscontroles. Leer hen hoe ze gegevens effectief kunnen beheren, back-ups kunnen maken en gegevensverlies kunnen voorkomen.

Samenwerking bevorderen

Benadruk de samenwerkingsmogelijkheden van Google Workspace en moedig uw klanten aan om deze te gebruiken. Help hen bij het instellen van gedeelde mappen, teamdrives en collaboratieve documenten. Leer hen hoe ze realtime samenwerkingstools zoals Google Docs, Sheets en Slides kunnen gebruiken om gelijktijdig aan documenten te werken en opmerkingen te plaatsen.

Mobiele toegang

Benadruk de mobiele toegankelijkheid van Google Workspace. Leer uw klanten hoe ze Google Workspace-apps op hun mobiele apparaten kunnen installeren en gebruiken, zodat ze altijd en overal productief kunnen zijn, zelfs onderweg.

Ondersteuning en onderhoud

Bied uw klanten voortdurende ondersteuning en onderhoud aan. Zorg ervoor dat ze een aanspreekpunt hebben voor eventuele vragen, problemen of technische ondersteuning. Dit helpt hen problemen snel op te lossen en minimaliseert downtime, waardoor hun productiviteit wordt verhoogd.

TD SYNNEX helpt je verder

Kunnen we jouw helpen met je Google-vraagstuk?