Ga naar pagina inhoud

Breid je business vandaag nog uit met Google Workspace

Of het nu gaat om het populaire Gmail, het delen van bestanden via Google Drive of het bijwonen van vergaderingen via Google Meet – iedereen komt tegenwoordig in aanraking met één of meerdere onderdelen van Google Workspace. Niet voor niets is dit de snelst groeiende set applicaties binnen zakelijke ondernemingen. Om te zorgen dat jij je klanten optimaal kunt ondersteunen met Google Workspace zijn er de Business- en Enterprise-suite aan mogelijkheden: van eenvoudig beheer van beveiligde data tot uitgebreide features voor samenwerking, én een naadloze integratie van kunstmatige intelligentie – dit is de meest complete versie van Google Workspace.

Benieuwd hoe jij kunt groeien met Google Workspace? Lees dan snel verder.

Een veilige werkplek voor iedereen

Meer dan ooit tevoren zijn werknemers vrij om te gaan en staan waar ze willen. Juist daarom is het zo belangrijk dat zij toegang hebben tot al hun documenten, vergaderingen en andere zakelijke assets vanaf iedere locatie en vanaf ieder device – zonder dat zij inboeten op de beveiliging van die assets. Daarom is Google Workspace de ideale set applicaties voor jouw klant.

Van mails tot spreadsheets, en van meetings tot surveys – alles komt samen in deze collectie. Doordat de applicaties vanaf de start ontworpen zijn voor toegang vanuit de Cloud, is het mogelijk om de tools veilig te benaderen vanaf ieder device en alle besturingssystemen. Uiteraard zijn ChromeOS-devices tot de kern ontworpen om met deze applicaties samen te werken, maar ook vanaf iOS, Windows, MacOS, Android of Linux ervaren eindgebruikers van jouw klanten optimale productiviteit en snelheid met Google Workspace. Zo is een naadloze overgang tussen verschillende devices mogelijk voor de eindgebruikers van je klant, die daardoor écht op ieder moment aan de slag kunnen.

De applicaties van Google Workspace op een rij

Workspace Business en Enterprise voor bedrijven

Om te zorgen dat jouw klanten op een volledig veilige manier aan de slag kunnen met de applicaties van Google Workspace, IT-specialisten dit proces kunnen begeleiden én je klanten direct gebruik kunnen maken van AI-features binnen deze tools, zijn er Google Workspace Business en Enterprise.

Door een passend abonnement voor hun bedrijf af te sluiten, krijgen je klanten direct toegang tot een volledige set beheerdersfeatures voor alle apps. Denk aan het instellen van regels voor het bewaren en delen van bestanden, het behandelen van beveiligde data via Vault en het uitrollen van nieuwe instellingen op afstand. Daarnaast krijgen eindgebruikers van je klanten ook nog eens toegang tot de AI-ondersteuning van Gemini – Google’s eigen virtuele assistent. Binnen Google Workspace Business en Enterprise zijn er verschillende licenties en abonnementsvormen beschikbaar, zodat er altijd een oplossing op maat bij is voor jouw klant.

Word Google-partner en ga aan de slag

Om de upgrade van Google Workspace naar Business of Enterprise te leveren, moet je een geregistreerde partner bij Google zijn. Door samen te werken met TD SYNNEX breid je eenvoudig jouw portfolio uit met de oplossingen van Google en groei je met hen mee.

Google biedt drie niveaus aan van hun partnerprogramma: Member, Partner & Premier. Om aan de slag te gaan met het verkopen van Google Workspace-licenties, dien je ingeschreven te zijn op het Member-niveau bij Google en daar aan te geven dat TD SYNNEX je distributeur van voorkeur is. Op deze manier kun je vanaf dag één al aan de slag met het verkopen van Google-oplossingen; nog voor je het Partner-niveau bereikt hebt. Klaar om aan de slag te gaan? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Laat je klant de voordelen van AI ontdekken via Gemini

Veel van je klanten willen al starten met het gebruiken van kunstmatige intelligentie in hun dagelijkse bedrijfsvoering, maar weten nog niet waar ze moeten beginnen. Daarom is Gemini voor Google Workspace de perfecte introductie. Bij iedere licentie voor Google Workspace Business en Enterprise is het gebruik van Google’s virtuele, AI-gestuurde assistent inbegrepen. Of het nu gaat om het produceren van vacatures, zakelijke e-mails of gehele webpagina’s – met Gemini plaats je de kracht van AI in de handen van de eindgebruikers van jouw klanten.

TD SYNNEX helpt je verder

We hebben veel unieke resources die de overgang van jouw klant naar Google Workspace naadloos zullen maken. Ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en diensten en het best-in-class StreamOne-platform helpen je bij het opbouwen en schalen van jouw Cloud- en Google-business. We voorzien je daarnaast niet alleen van het juiste advies en de juiste platforms, maar ook van de beste hardware, installatie en services. Of jouw klanten nu aan het begin van hun traject staan ​​of al ver op weg zijn naar transformatie – wij helpen je verder.

Van financiële oplossingen tot het uittekenen van een oplossing op maat – wij zorgen dat jij en je klant blijven groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze deur staat staat altijd voor je open.

Kunnen we je helpen met jouw Google-vraagstuk?