Ga naar pagina inhoud

Producten die leren en lesgeven mogelijk maken

De tools van Google for Education werken samen om lesgeven en leren te transformeren, zodat elke leerling en docent het maximale uit zichzelf kan halen. Gespecialiseerde versies van Google Workspace én Chromebooks voor het onderwijs zorgen samen voor een ideale situatie om in te creëren, dromen én leren. Met de oplossingen van Google geef je het gehele klaslokaal het vertrouwen om meer uit henzelf te halen.

Bij TD SYNNEX hebben we zowel de platformen als hardware beschikbaar om dit mogelijk te maken. Ontdek snel meer over het aanbod van Google en hoe jij dit bij je klanten kunt implementeren.

Google Workspace for Education:
Helpt leerkrachten in contact te komen met studenten

Docenten van over de hele wereld vinden dat de tools van Google Workspace for Education Plus zorgen dat ze beter in contact kunnen blijven met hun leerlingen en die kunnen inspireren, vergeleken met Microsoft 365.

Dit zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom onderwijsinstellingen kiezen voor Education Plus:

Makkelijk in het gebruik

·      

Education Plus is makkelijk te gebruiken. Google Workspace is intuïtief, makkelijk in te stellen en makkelijk te leren gebruiken. Het scoorde zelfs hoger op gebruiksgemak dan Microsoft 365*. Dat verklaart waarom meer dan 170 miljoen gebruikers in het onderwijs het vandaag de dag gebruiken.

Ingebouwde privacy tooling

·       Met ingebouwde privacy- en beveiligingstools houd jouw klant de controle over zijn gegevens. De informatie wordt beveiligd opgeslagen en verwerkt op servers die eigendom zijn van Google. Zo garanderen we de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens. En in tegenstelling tot Microsoft 365 zijn er nog nooit ransomwareaanvallen gemeld op ChromeOS-apparaten.

Bereid studenten voor op de toekomst

·       Leerlingen kunnen zich voorbereiden op de manier van werken van de toekomst. Door Google Workspace-tools te gebruiken, doen leerlingen belangrijke digitale vaardigheden op die van nut kunnen zijn in hun toekomstige carrière. Van de studenten op de universiteit gebruikt 75% liever Google Workspace als productiviteitssuite dan Microsoft 365*.

Glasheldere abonnementsvormen

·       De betalingsplannen zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen. De betalingsplannen van Google Workspace zijn eenvoudig en transparant. En als je klant zich vastlegt om Google Workspace for Education Plus voor 2 jaar of langer te kopen, kun je korting krijgen.

Google Chrome for Education:
Sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker

Google heeft samen met leerkrachten Chromebooks ontwikkeld met de functies en duurzaamheid die ze het hardst nodig hebben. Worden jouw eindklanten belemmerd door trage apparaten? Hebben zij genoeg van slecht getimede software-upgrades die de lessen onderbreken? Wil je leerkrachten meer tijd geven om daadwerkelijk les te geven?

Met Chromebooks kunnen leerkrachten en leerlingen profiteren van:

Beste devices voor in de klas

Klap apparaten open en trap de les af met een opstarttijd van 10 seconden. Profiteer van een langere batterijduur – en een langere levensduur tot wel acht jaar in vergelijking met slechts drie tot vijf jaar voor het gemiddelde concurrerende apparaat.

Lessen zonder onderbrekingen

Apparaten worden automatisch op de achtergrond bijgewerkt zonder de leerlingen, de prestaties, het klaslokaal of het IT-personeel te storen.

Centraal beheer van devices

Bespaar cruciale tijd met de ‘zero-touch’-installatie: ChromeOS-apparaten zijn 76% sneller gebruiksklaar dan Windows-apparaten.

TD SYNNEX helpt je verder

We hebben veel unieke resources die de overgang van jouw klant naar de cloud naadloos zullen maken. Ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en diensten, het best-in-class platform en toegewijde bronnen helpen je bij het opbouwen en schalen van jouw cloud business. We voorzien je daarnaast niet alleen van het juiste advies en de juiste platforms, maar ook van de beste hardware, installatie en services. Of jouw klanten nu aan het begin van hun traject staan ​​of al ver op weg zijn naar digitale transformatie – wij helpen je verder.

Van financiële oplossingen tot het uittekenen van een oplossing op maat – wij zorgen dat jij en je klant blijven groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze deur staat staat altijd voor je open.

Kunnen we jouw helpen met je Google-vraagstuk?