Ga naar pagina inhoud

Producten die leren en lesgeven mogelijk maken

De tools van Google for Education werken samen om lesgeven en leren te transformeren, zodat elke leerling en docent het maximale uit zichzelf kan halen. Gespecialiseerde versies van Google Workspace en ChromeOS voor het onderwijs zorgen samen voor een ideale situatie om in te creëren, dromen én leren. Met de oplossingen van Google geef je het gehele klaslokaal het vertrouwen om meer uit henzelf te halen.

Bij TD SYNNEX hebben we zowel de platformen als hardware beschikbaar om dit mogelijk te maken. Ontdek snel meer over het aanbod van Google en hoe jij dit bij je klanten kunt implementeren.

Een volledige suite voor het onderwijs

Voor zowel ChromeOS als Google Workspace zijn specifieke upgrades beschikbaar voor het onderwijs, waarmee systeembeheerders op scholen het gereedschap in handen krijgen om leerlingen en docenten te ondersteunen. Geheel gratis is er bijvoorbeeld de Google Workspace for Education Fundamentals-versie, waarbij onder meer Google Classroom en overleg via Google Meet beschikbaar zijn.

Echter, als je een veiligere én beter te beheren oplossing voor je klant wil leveren, dan zijn de Google Workspace Standard- en Plus-niveaus beter geschikt, al helemaal in combinatie met de Google Chrome Education Upgrade. Met deze abonnementen zorg je ervoor dat zowel de bestanden op school, als de devices waarop ze beheerd worden, veilig en betrouwbaar blijven. We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden die Google for Education voor jouw business biedt.

Word Google-partner en ga aan de slag

De standaard versies van Google Workspace en ChromeOS zijn vrij beschikbaar voor je klanten om mee aan de slag te gaan. Echter, als je hen de gespecialiseerde versies voor het onderwijs wil leveren, dan dien je een geregistreerde Google-partner te zijn. Op deze manier verzekert Google eindklanten ervan dat zij een optimale en gestroomlijnde ervaring hebben, en kun jij laten zien dat je een expert bent op het gebied van je dienstverlening.

Google biedt drie niveaus aan van hun partnerprogramma: Member, Partner & Premier. Om aan de slag te gaan met het verkopen de Chrome Education Upgrade én Google Workspace for Education, dien je ingeschreven te zijn op het Member-niveau bij Google en daar aan te geven dat TD SYNNEX je distributeur van voorkeur is. Op deze manier kun je vanaf dag één al aan de slag met het verkopen van Google-oplossingen; nog voor je het Partner-niveau bereikt hebt. Klaar om aan de slag te gaan? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Google Workspace for Education:

Helpt leerkrachten in contact te komen met studenten

Docenten van over de hele wereld vinden dat de tools van Google Workspace for Education Plus zorgen dat ze beter in contact kunnen blijven met hun leerlingen en die kunnen inspireren. De intuïtieve tools die Google Workspace biedt, zoals Classroom, Docs, Sheets en Meet, worden verder geoptimaliseerd door een licentie voor Google Workspace for Education Standard of Plus. Onder meer een verhoogde beveiliging, beheer van policies voor alle licenties tegelijk via de beheerconsole én grotere online meetings, zorgen voor een optimale ervaring voor basisscholen, het voortgezet onderwijs, MBO, HBO en WO.

Dit zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom onderwijsinstellingen kiezen voor Google Workspace for Education:

Makkelijk in het gebruik

Google Workspace for Education is makkelijk te gebruiken. De applicaties en het beheer zijn intuïtief, eenvoudig in te stellen en voor iedere gebruiker direct te begrijpen. Dat verklaart waarom meer dan 170 miljoen gebruikers in het onderwijs Workspace vandaag de dag al gebruiken.

Ingebouwde privacy tooling

Met ingebouwde privacy- en beveiligingstools houdt jouw klant de controle over zijn gegevens. De informatie wordt beveiligd opgeslagen en verwerkt op servers die eigendom zijn van Google. Zo zijn de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens altijd gegarandeerd.

Bereid leerlingen voor op de toekomst

Leerlingen en studenten kunnen zich voorbereiden op de manier van werken van de toekomst. Door Google Workspace-tools te gebruiken, doen leerlingen belangrijke digitale vaardigheden op die van nut kunnen zijn in hun toekomstige carrière wanneer het gaat om samenwerking.

Glasheldere abonnementsvormen

De betalingsplannen van Google Workspace zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. Door de transparante licentievorm kun je je klant altijd tijdig informeren over wijzigingen en verlengingen. Er zijn daarnaast kortingen beschikbaar voor abonnementsvormen die langer dan twee jaar duren.

Ontdek de voordelen van Workspace for Education Standard en Plus

Google Chrome for Education:

Sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker

Steeds meer scholen stappen over op ChromeOS-devices, of gebruiken het ChromeOS-besturingssysteem op hun al bestaande apparaten – en niet zonder reden. Worden jouw eindklanten belemmerd door trage apparaten? Hebben zij genoeg van slecht getimede software-upgrades die de lessen onderbreken? En wil je leerkrachten meer tijd geven om daadwerkelijk les te geven? Dan heb je de belangrijkste redenen om over te stappen op ChromeOS al op een rij staan.

Door de standaard versie van ChromeOS te upgraden met de Chrome Education Upgrade, zorg je er daarnaast voor dat systeembeheerders op school alle devices binnen hun omgeving tegelijkertijd kunnen beheren. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging, upgrades van de systeemsoftware en policies voor het bezoeken van websites.

Met ChromeOS kunnen leerkrachten en leerlingen profiteren van:

Beste devices voor in de klas

Klap ChromeOS-devices open en trap de les af met een opstarttijd van slechts tien seconden. Daarnaast profiteren scholen van een langere batterijduur die de hele dag meegaat – en een langere levensduur tot wel acht jaar.

Lessen zonder onderbrekingen

Apparaten worden automatisch op de achtergrond bijgewerkt zonder de leerlingen, de prestaties, het klaslokaal of het IT-personeel te storen. En wil je updates op een zelf gekozen tijdstip uitvoeren? Ook dat is mogelijk.

Centraal beheer van devices

Bespaar cruciale tijd met ‘zero-touch’-installatie en uitrol: vanuit de beheerdersconsole kunnen systeembeheerders op afstand policies, updates en nieuwe applicaties uitrollen zonder het device aan te raken.

Maak kennis met de Chrome Education Upgrade

Ideaal voor het voortgezet- en beroepsonderwijs

Speciaal voor het voortgezet- en beroepsonderwijs zijn er extra features beschikbaar binnen ChromeOS, die beschikbaar zijn als onderdeel van de Chrome Education Upgrade. Niet alleen is het namelijk eenvoudig om policies en applicaties uit te rollen over meerdere devices – ook kunnen de apparaten zo ingesteld worden dat ze een specifiek doel dienen.

Een specifieke mogelijkheid is bijvoorbeeld om ChromeOS-devices te gebruiken als middel om examens uit te voeren. Door de devices in de Kiosk-modus te laten draaien en alleen de examen-app in te stellen als beschikbare applicatie, zorg je ervoor dat toetsen en examens bij je klant eerlijk verlopen. Daarnaast bespaart dit ook nog eens een enorme hoeveelheid papier én scheelt het docenten tijd, omdat zij het nakijken geheel digitaal kunnen uitvoeren. Zo krijgen zij hun handen vrij om aan de slag te gaan met waar hun werk écht om draait: het helpen van hun leerlingen.

TD SYNNEX helpt je verder

We hebben veel unieke resources die de overgang van jouw klant naar ChromeOS en Google Workspace for Education naadloos zullen maken. Ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en diensten en het best-in-class StreamOne-platform helpen je bij het opbouwen en schalen van jouw Cloud- en Google-business. We voorzien je daarnaast niet alleen van het juiste advies en de juiste platforms, maar ook van de beste hardware, installatie en services. Of jouw klanten nu aan het begin van hun traject staan ​​of al ver op weg zijn naar transformatie – wij helpen je verder.

Van financiële oplossingen tot het uittekenen van een oplossing op maat – wij zorgen dat jij en je klant blijven groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze deur staat staat altijd voor je open.

Kunnen we je helpen met jouw Google-vraagstuk?