Ga naar pagina inhoud

Altijd de juist keuze bij een multi-cloud strategie

Het Google Cloud Platform (GCP) biedt verschillende voordelen voor organisaties die ervoor kiezen om hun IT-infrastructuur, applicaties en gegevens naar de cloud te migreren. Jouw klanten krijgen de middelen in handen om de adoptie en infrastructuur voor de cloud volledig te moderniseren en te stroomlijnen. Door een snel go-to-market traject en inzichten in grote hoeveelheden data door generative AI loop je daarnaast altijd één stap voor op meer traditionele cloud-oplossingen.

Ontdek waarom eindgebruikers de overstap maken naar cloud-oplossingen van Google en laat ons je assisteren bij het bespreekbaar maken van de mogelijkheden bij jouw partners.

Alle cloud-oplossingen op één plek

Omdat ze in de cloud zijn ontstaan, stellen Google-oplossingen jouw klanten in staat altijd, overal en vanaf elk apparaat naadloos te werken. En omdat alles vanuit één scherm wordt beheerd, zijn Google-oplossingen het ideale antwoord op veel IT-administratieve pijnpunten. Help jouw klanten hun bedrijf te laten groeien en bespaar tijd en geld met Google.

Je klant kan de prioriteit aan projecten met een grote impact geven door personeel en budgetten vrij te maken van arbeidsintensieve taken zoals implementatie en onderhoud. Dit alles terwijl taakgerichte legacy-workloads vervangen worden door platforms die automatisering, intelligentie en inzicht bieden. Zo ontketen je onbeperkte flexibiliteit en schaalbaarheid voor elk team bij jouw klanten, door tijdverslindende, kostbare aanschaf en vernieuwing van hardware te elimineren.

De voordelen van Google Cloud Platform op een rij

Schaalbaarheid

GCP biedt ongeëvenaarde schaalbaarheid, waardoor organisaties gemakkelijk kunnen opschalen of afschalen op basis van de behoeften van hun bedrijf. Met GCP kunnen organisaties snel resources toevoegen of verminderen om te voldoen aan veranderende workloads, waardoor ze flexibeler en kostenefficiënter kunnen opereren.

Betrouwbaarheid

GCP heeft een robuuste infrastructuur die is ontworpen voor hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Google heeft een wereldwijd netwerk van datacenters met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en redundante systemen om ervoor te zorgen dat applicaties en services vrijwel altijd beschikbaar zijn. GCP biedt ook service level agreements (SLA’s) voor gegarandeerde uptime en prestaties.

Veiligheid

Google heeft een sterke reputatie op het gebied van beveiliging en privacy, en deze expertise wordt weerspiegeld in het Google Cloud Platform. GCP biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder gegevensversleuteling, toegangscontrole, geavanceerde firewalls en DDoS-bescherming. Daarnaast voldoet GCP aan nalevingsnormen en regelgevingen, waaronder GDPR, HIPAA en PCI DSS.

Scala aan services

GCP biedt een uitgebreid scala aan cloudservices, waaronder computing, opslag, databases, machine learning, big data-analyse, Internet of Things (IoT) en meer. Met deze services kunnen organisaties geavanceerde applicaties en oplossingen ontwikkelen en implementeren zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheren van de onderliggende infrastructuur.

Gegevensanalyse

GCP biedt krachtige tools en services voor gegevensanalyse, zoals BigQuery, Dataflow en Dataproc, waarmee organisaties grote hoeveelheden gegevens kunnen verwerken, analyseren en inzichten kunnen verkrijgen.

Integratie

Als onderdeel van het Google-ecosysteem biedt GCP naadloze integratie met andere Google-services, zoals Google Workspace, Google Maps en Google Analytics. Dit vergemakkelijkt de ontwikkeling van end-to-endoplossingen en maakt het mogelijk om gebruik te maken van bestaande Google-tools en -services.

Kostenoptimalisatie

GCP biedt verschillende prijsmodellen en flexibele betalingsmogelijkheden, waaronder pay-as-you-go en gereserveerde instanties, waardoor organisaties hun kosten kunnen optimaliseren. Bovendien biedt GCP tools en analyses om het gebruik te volgen en te optimaliseren.

Machine Learning

Daarnaast biedt GCP ook machine learning-services zoals TensorFlow en AI Platform, waarmee organisaties AI-modellen kunnen ontwikkelen en implementeren.

TD SYNNEX helpt je verder

We hebben veel unieke resources die de overgang van jouw klant naar de cloud naadloos zullen maken. Ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en diensten, het best-in-class platform en toegewijde bronnen helpen je bij het opbouwen en schalen van jouw cloud business. We voorzien je daarnaast niet alleen van het juiste advies en de juiste platforms, maar ook van de beste hardware, installatie en services. Of jouw klanten nu aan het begin van hun traject staan ​​of al ver op weg zijn naar digitale transformatie – wij helpen je verder.

Van financiële oplossingen tot het uittekenen van een oplossing op maat – wij zorgen dat jij en je klant blijven groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze deur staat staat altijd voor je open.

Kunnen we jouw helpen met je Google-vraagstuk?