Ga naar pagina inhoud

Maak kennis met Google’s intuïtieve besturingssysteem

Welke zakelijke gebruiker hoor je er nu niet over? Logge besturingssytemen die er lang over doen om op te starten, te zwaar beladen zijn en applicaties niet snel meer op kunnen starten. Daarom heeft Google haar eigen oplossing geïntroduceerd: ChromeOS. Dit besturingssysteem is ontworpen met snelheid, veiligheid en eenvoud in gedachten. Applicaties draaien vanuit de cloud en belasten het device daarom niet. Dit zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring, snelle prestaties en uitgebreide integratie met Google-services. En het beste van allemaal? Je klanten hebben de keuze uit al hun favoriete hardware-leveranciers, omdat ChromeOS draait op ChromeOS-devices, waaronder Chromebooks, van alle fabrikanten.

Gebruikers kunnen direct aan de slag

ChromeOS is aantrekkelijk voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig, veilig, efficiënt en kosteneffectief besturingssysteem. De drie belangrijkste voordelen van ChromeOS:

Snelheid en eenvoud: ChromeOS is lichtgewicht en is ontworpen om snel op te starten en soepel te werken. Het besturingssysteem is gestroomlijnd en vereenvoudigd, wat resulteert in een intuïtieve gebruikerservaring.

Veiligheid: ChromeOS is ontworpen met beveiliging in gedachten. Het besturingssysteem maakt gebruik van een meerdere beveiligingslagen, zoals automatische updates, sandboxing van applicaties en ingebouwde virusbescherming. Bovendien worden gebruikersgegevens versleuteld en is er ingebouwde bescherming tegen malware.

Eenvoudig beheer: ChromeOS is zeer geschikt voor organisaties vanwege het eenvoudige beheer. Met de Chrome Management Console kunnen IT-beheerders eenvoudig Chrome-apparaten implementeren, beheren en beveiligen op schaal. TD SYNNEX kan jou helpen met een snelle go-to-market en helpen met kennisoverdracht en ondersteuning.

Chrome Enterprise Upgrade voor zakelijk gebruik

Op ieder ChromeOS-device draait al een standaard versie van het besturingssysteem, maar om gebruik te maken van de volledige suite features voor bedrijven, hebben jouw klanten Chrome Enterprise nodig. Via de Chrome Enterprise Upgrade tillen jouw klanten hun ervaring naar een nieuw niveau.

De grootste upgrade is toegang tot de Google Beheerdersconsole (Admin Console), waarmee systeembeheerders alle ChromeOS-devices binnen het bedrijf kunnen beheren. Dit zorgt ervoor dat applicaties, systeemupdates en policies op afstand uitgerold kunnen worden, wat een zero-touch enrollment mogelijk maakt. Als extra beveiliging wordt het ook mogelijk om de gegevens van het device op afstand te wissen, zodat je klant nooit afhankelijk is van de locatie van het apparaat. Ten slotte zorgt de Chrome Enterprise Upgrade ook voor additionele inzichten in gebruik, door uitgebreide statistieken en rapportage van het gebruik van de devices.

Word Google-partner en ga aan de slag

Door het intuïtieve en razendsnelle ChromeOS te leveren aan je klanten bied je hen een ongeëvenaarde zakelijke omgeving aan. Echter, jij wil zelf natuurlijk ook je business laten groeien. Door samen te werken met TD SYNNEX breid je eenvoudig jouw portfolio uit met de oplossingen van Google en groei je met hen mee.

Google biedt drie niveaus aan van hun partnerprogramma: Member, Partner & Premier. Om aan de slag te gaan met het verkopen van ChromeOS, dien je ingeschreven te zijn op het Member-niveau bij Google en daar aan te geven dat TD SYNNEX je distributeur van voorkeur is. Op deze manier kun je vanaf dag één al aan de slag met het verkopen van Google-oplossingen; nog voor je het Partner-niveau bereikt hebt. Klaar om aan de slag te gaan? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Geef je klant de vrije keuze

Het grote voordeel van ChromeOS is dat het platform op ieder ChromeOS-device van elke fabrikant geoptimaliseerd draait. Of jouw klant dus op zoek is naar een Chromebook of een stijlvolle 2-in-1, en of deze nu gefabriceerd wordt door HP Inc., Lenovo of Dell – de intuïtieve gebruikerservaring en cloud-gebaseerde oplossingen vind je op ieder device. Dit zorgt ervoor dat je deze apparaten naadloos kunt laten integreren met de rest van het ecosysteem van je klanten én dat je partners zelf de vrije keuze kunt geven over hun hardware – zonder compromissen.

Op ons eCommerce platform, InTouch, vind je het volledige aanbod ChromeOS-devices en zie je direct jouw persoonlijke prijzen. Ook is dit de plek waar je volumekorting kunt vinden én iedere specificatie onder de loep kunt nemen.

TD SYNNEX helpt je verder

We hebben veel unieke resources die de overgang van jouw klant naar ChromeOS naadloos zullen maken. Ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en diensten en het best-in-class StreamOne-platform helpen je bij het opbouwen en schalen van jouw Cloud- en Google-business. We voorzien je daarnaast niet alleen van het juiste advies en de juiste platforms, maar ook van de beste hardware, installatie en services. Of jouw klanten nu aan het begin van hun traject staan ​​of al ver op weg zijn naar transformatie – wij helpen je verder.

Van financiële oplossingen tot het uittekenen van een oplossing op maat – wij zorgen dat jij en je klant blijven groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze deur staat staat altijd voor je open.

Kunnen we je helpen met jouw Google-vraagstuk?