Ga naar pagina inhoud

Maak kennis met Google’s intuïtieve besturingssysteem

Welke zakelijke gebruiker hoor je er nu niet over? Logge besturingssytemen die er lang over doen om op te starten, te zwaar beladen zijn en applicaties niet snel meer op kunnen starten. Daarom heeft Google haar eigen oplossing geïntroduceerd: Google ChromeOS. Dit besturingssysteem is ontworpen met snelheid, veiligheid en eenvoud in gedachten. Applicaties draaien vanuit de cloud en belasten het device daarom niet. Dit zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring, snelle prestaties en uitgebreide integratie met Google-services. En het beste van allemaal? Je klanten hebben de keuze uit al hun favoriete hardware-leveranciers, omdat ChromeOS draait op Chromebooks van alle fabrikanten.

Gebruikers kunnen direct aan de slag

ChromeOS is aantrekkelijk voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig, veilig, efficiënt en kosteneffectief besturingssysteem. De drie belangrijkste voordelen van ChromeOS:

Snelheid en eenvoud: ChromeOS is lichtgewicht en is ontworpen om snel op te starten en soepel te werken. Het besturingssysteem is gestroomlijnd en vereenvoudigd, wat resulteert in een intuïtieve gebruikerservaring.

Veiligheid: ChromeOS is ontworpen met beveiliging in gedachten. Het besturingssysteem maakt gebruik van een meerdere beveiligingslagen, zoals automatische updates, sandboxing van applicaties en ingebouwde virusbescherming. Bovendien worden gebruikersgegevens versleuteld en is er ingebouwde bescherming tegen malware.

Eenvoudig beheer: ChromeOS is zeer geschikt voor organisaties vanwege het eenvoudige beheer. Met de Chrome Management Console kunnen IT-beheerders eenvoudig Chrome-apparaten implementeren, beheren en beveiligen op schaal. TD SYNNEX kan jou helpen met een snelle go-to-market en helpen met kennisoverdracht en ondersteuning.

Geef je klant de vrije keuze

Het grote voordeel van ChromeOS is dat het platform op iedere Chromebook van iedere fabrikant geoptimaliseerd draait. Of jouw klant dus op zoek is naar een device van HP Inc., Lenovo of Dell – de intuïtieve gebruikerservaring en cloud-gebaseerde oplossingen vind je in ieder device. Dit zorgt ervoor dat je Chromebooks naadloos kunt laten integreren met de rest van het ecosysteem van je klanten én dat je partners zelf de vrije keuze kunt geven over hun hardware – zonder compromissen.

Op ons eCommerce platform, InTouch, vind je het volledige aanbod Chromebooks en zie je direct jouw persoonlijke prijzen. Ook is dit de plek waar je volumekorting kunt vinden én iedere specificatie onder de loep kunt nemen.

TD SYNNEX helpt je verder

We hebben veel unieke resources die de overgang van jouw klant naar de cloud naadloos zullen maken. Ons uitgebreide cloudportfolio van oplossingen en diensten, het best-in-class platform en toegewijde bronnen helpen je bij het opbouwen en schalen van jouw cloud business. We voorzien je daarnaast niet alleen van het juiste advies en de juiste platforms, maar ook van de beste hardware, installatie en services. Of jouw klanten nu aan het begin van hun traject staan ​​of al ver op weg zijn naar digitale transformatie – wij helpen je verder.

Van financiële oplossingen tot het uittekenen van een oplossing op maat – wij zorgen dat jij en je klant blijven groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze deur staat staat altijd voor je open.

Kunnen we jouw helpen met je Google-vraagstuk?