Ga naar pagina inhoud

Prachtige tech om iedere dag te verbeteren

De notebooks van Dell Technologies bieden een optimale always-on performance, waardoor jouw klanten in staat worden gesteld alles uit hun productiviteit te halen. De notebooks hebben een esthetisch en dun design, met haarscherpe displays. Bovendien zijn de notebooks van Dell Technologies optimaal beveiligd, gemakkelijk te managen voor IT-admins en op een duurzame manier opgebouwd, zodat ze een tijdje mee kunnen. Denk bijvoorbeeld aan vooraanstaande producten zoals het Latitude- en het XPS portfolio, maar ook de scherp geprijsde Vostro line-up.

Lees hieronder meer over het aanbod dat we voor je beschikbaar hebben.

In het kort:

Snelle levering, professioneel advies

Onze experts weten alles van de notebooks van Dell Technologies en helpen je mee te denken over de meest geschikte producten voor jouw klanten. Doordat wij samenwerken met een breed scala aan spelers in de markt kunnen we je bovendien van advies voorzien over het gehele IT-plaatje, bijvoorbeeld bijpassende accessoires en de benodigde software.

De notebooks zijn meestal uit voorraad leverbaar: bestel je deze via ons e-commerceplatform, InTouch, dan worden ze ook nog eens de volgende dag geleverd.

Latitude: Duurzaamheid, veiligheid en intelligentie

De Latitude is de meest bekende en veelzijdige line-up notebooks die Dell Technologies in het assortiment heeft en is ideaal voor zakelijk gebruik. Er zijn zowel ’traditionele’ laptops beschikbaar, als hybride 2-in-1 devices die de eindgebruiker om kan klappen om deze als tablet te gebruiken. De Dell Optimizer-technologie verzorgt een feilloze balans tussen prestaties en batterijduur – efficiëntie ten top. En dankzij Full HD IR-camera’s en microfoons met noice reduction zorgen de Latitudes ervoor dat je tijdens videovergaderingen altijd goed overkomt. Om je klant ook duurzaam te kunnen helpen, worden de notebooks geleverd in een 100% gerecyclede of hernieuwbare verpakking.

De kracht van Dell Technologies wordt ontketend met Intel® Core™ processoren

Met hun state-of-the-art notebooks, desktops en workstations vereisen Dell Technologies devices veel rekenkracht en een intelligente spreiding van de workload – alles zodat jouw klant zonder enig oponthoud kan doen waar hij of zij het beste in is. Daarom slaan Dell Technologies en Intel® al jaren de handen ineen wanneer het gaat om processoren. In de meeste devices op deze pagina vind je een Intel® Core™ processor, soms nog aangevuld met bijvoorbeeld Intel vPro® en een Intel® Evo™ Design.

De krachtige hybride architectuur van Intel® Core™ processoren geeft de ruimte aan iedere soort gebruiker om te creëren, gamen, werken en genieten – waar en wanneer dan ook. En zoekt jouw klant naar nog meer zekerheid? Dan is een Dell notebook met geïntegreerde Intel vPro®-features de ideale oplossing. Dankzij het vPro®-platform kan een IT beheerder het device op afstand instellen en beheren – en zo ook er remote voor zorgen dat de eindgebruiker direct weer verder kan.

Vostro: Betrouwbare prestaties, scherpe prijzen

Niet iedere zakelijke gebruiker heeft behoefte aan een 2-in-1 oplossing en niet iedere klant is een gamer die de maximale grafische prestaties uit een notebook wil halen. Voor sommige gebruikers telt het vooral dat zij een betrouwbare notebook in handen krijgen voor een scherpe prijs. Voor de kleine tot middelgrote bedrijven is er daarom de Vostro-serie beschikbaar.

Deze notebooks zijn gebouwd met de pilaren beveiliging, prestaties en verbeterde videoconferencing in gedachten en bieden een direct te gebruiken oplossing voor jouw eindklanten. Windows 11 met antivirusbeveiliging? Een vingerafdruklezer? Morsbestendige toetsenborden? Het is allemaal mogelijk met de Vostro-devices.

XPS: Breng je passies tot leven

Voor gebruikers die het maximale uit hun creativiteit willen halen, waar en wanneer dat ook mag zijn, is er de XPS notebook line-up van Dell Technologies. Deze krachtige devices hebben een frisse, moderne look, met behuizing van gefreesd aluminium en tone-on-tone kleuren. Tegelijkertijd zorgen Intel® Core™ processors en NVIDIA®-graphics dat de prestaties van bijvoorbeeld designprogramma’s en games vlekkeloos blijven.

Om te zorgen dat gebruikers de hele dag door aan de slag kunnen met de devices, maken de XPS-notebooks gebruik van ExpressCharge™ en een accu die lang mee gaat. Met ExpressCharge™ kan de batterij binnen een uur worden opgeladen van 0% tot 80% – ready, set, go!

Ook de XPS-devices bestel je eenvoudig via ons InTouch eCommerce platform en worden, uit voorraad, de volgende werkdag geleverd.

Lever jij jouw klant ook graag éxtra zekerheid?

Kies dan voor Dell ProSupport garantie:
Altijd beschikbaar

Je klant heeft 24/7 toegang tot experts van Dell Technologies, er is altijd hulp beschikbaar.

Snelle service

On-site reparatie de volgende werkdag na diagnose op afstand, zodat je klant snel weer verder kan.

Uitgebreide diensten

Ondersteuning voor software van derden voor datacenter- en eindgebruiker applicaties.

Volledig beschermd

Er zijn extra opties beschikbaar voor services ter bescherming van data en bedrijfsmiddelen.

Twijfel je over welk product geschikt is voor jouw klant? We staan je graag te woord!