Ga naar pagina inhoud

Marktleidende oplossingen. Betrouwbaar advies.

TD SYNNEX levert marktleidende IT-oplossingen van Dell Technologies. Met de nieuwste technologieën en strategische partnerschappen zorgen wij dat je jezelf en jouw klanten kunt helpen ontwikkelen en innoveren. Door het unieke, brede en innovatieve productportfolio van Dell Technologies zijn alle oplossingen klaar voor de uitdagingen van vandaag én morgen. Samen met het persoonlijke advies van TD SYNNEX is dat een combinatie waar jij op kunt vertrouwen.

TD SYNNEX helpt je verder met Dell TechnologiesOnze experts denken onafhankelijk met je mee over alle uitdagingen van jouw klanten. Zij zijn gecertificeerd op het volledige Dell Technologies-portfolio en bezitten hierdoor de juiste kennis om je van een gedegen advies te kunnen voorzien. Of het nu gaat over infrastructuur of client oplossingen, wij delen deze kennis graag met je. Bovendien heeft TD SYNNEX contracten met en kennis van alle marktleiders binnen de IT markt. Hierdoor kunnen onze experts je adviseren over het complete IT-landschap en kijken zij verder dan alleen jouw productaanvraag.

 

Alles om jou én jouw klanten de beste service te bieden.

Weet wat er speelt:

Dell RISE

Als Dell Technologies Authorized partner bij TD SYNNEX nodigen we je uit om deel te nemen aan RISE: hét voordeelprogramma van Dell Technologies met oplopende voordelen. Met RISE verdien je bij aankoop van geselecteerde producten automatisch een beloning die je kunt gebruiken bij jouw toekomstige aankopen. Voor iedere geïnvesteerde euro in Dell technologieën die je via TD SYNNEX aanschaft, verdien je keiharde euro’s terug, die zorgen dat je volgende aankoop extra voordelig is.

Klaar om jouw RISE te beginnen?

Infrastructuur oplossingen

IT-infrastructuur is de basis van de moderne organisatie. Deze dient zo betrouwbaar mogelijk te functioneren, om de bedrijfsprocessen van jouw klanten te waarborgen. Maar iedere klant is anders en heeft daardoor andere wensen met betrekking tot de infrastructuur. Dan is het prettig dat zij kunnen kiezen uit een breed portfolio aan bewezen oplossingen. Daarvoor ben je bij Dell Technologies en TD SYNNEX aan het juiste adres. Wij voorzien je van tools en persoonlijk advies, zodat jij een oplossing op maat kunt leveren.

Client devices en accessoires

De IT-behoeften van medewerkers veranderen; ook op het gebied van werkplekinrichting. Hoe breng je de werkplek transformatie van jouw klanten tot een goed einde? Door de snelle ontwikkelingen op technologisch gebied ontstaan er nieuwe manieren om te werken, die jouw klanten in staat stellen hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken. Het client-portfolio van Dell Technologies maakt gebruik van deze nieuwe technologieën. TD SYNNEX levert samen met jou de beste werkplekervaring voor jouw klanten.

Ontdek wat wij je nog meer te bieden hebben

Bij TD SYNNEX gaan we verder dan alleen het leveren van de producten en diensten van Dell Technologies. Door middel van acties, trainingen, events, tools en een eigen loyalty programma zorgen we ervoor dat we niet alleen een leverancier zijn, maar bovenal ook jouw zakelijke partner. Veel van deze mogelijkheden zijn exclusief bij TD SYNNEX beschikbaar – en daar zijn we trots op!

Ontdek via onze informatiepagina meer over wat we te bieden hebben en hoe jij dit alles in jouw voordeel kunt gebruiken.

Stel je eigen servers samen met PowerQuote

De Dell PowerQuote tooling is hét hulpmiddel bij uitstek als jouw klant een vraag heeft over servers. Met de configurator stel je zelf de ideale server op maat samen voor jouw klant en kun je deze direct bij TD SYNNEX bestellen. Dat is de kracht van volledige personalisatie én het gemak van bestellen in een paar clicks. En heb je achteraf toch nog vragen of extra ondersteuning nodig? Dan staan we natuurijk gewoon voor je klaar.

Let op: voor het gebruik van de PowerQuote tooling heb je een InTouch-account nodig. Heb je deze nog niet? Neem dan contact met ons op.

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?