Ga naar pagina inhoud

Laat ons je het leven makkelijker maken met tools en acties

Natuurlijk zijn we blij met de rol als jouw vaste distributeur van Dell Technologies, maar we helpen je graag verder dan met alleen dozen schuiven. Om te zorgen dat jij goed beslagen ten ijs komt in gesprekken met je partners bieden we daarom tools aan om je te ondersteunen. Daarnaast vind je hier ook een overzicht van de geldende kortingsacties, waardoor jij zelf wat meer marge overhoudt en je partners voor een nog scherpere prijs voorziet van de kwaliteit van Dell.

Maar het leven wordt natuurlijk niet leuker van alleen maar werken. Daarom bieden we je ook acties aan om een extraatje te verdienen, of zelfs een geheel verzorgde reis naar de meest exotische bestemmingen. Lees snel verder!

Dell Go Offline

Op dit moment kun je je inschrijven voor Dell Go Offline, waarbij de actieperiode loopt van 29 augustus t/m 29 oktober en je kans maakt op een trip naar Lapland. Wat je moet doen om mee te gaan? Heel simpel: schrijf je direct in via de registratiepagina en je ontvangt per mail een persoonlijk target op je omzet voor Dell Client en Dell Enterprise bij TD SYNNEX voor de periode 29 augustus t/m 29 oktober. Behaal jij je targets? Dan maak je direct kans! Lees voor meer informatie de actievoorwaarden. 

Dell RISE

Als Dell Technologies Authorized partner bij TD SYNNEX nodigen we je uit om deel te nemen aan RISE: hét voordeelprogramma van Dell Technologies met oplopende voordelen. Met RISE verdien je bij aankoop van geselecteerde producten automatisch een beloning die je kunt gebruiken bij jouw toekomstige aankopen. Voor iedere geïnvesteerde euro in Dell technologieën die je via TD SYNNEX aanschaft, verdien je keiharde euro’s terug, die zorgen dat je volgende aankoop extra voordelig is. 

Klaar om jouw RISE te beginnen?

Klaar voor meer voordeel? Profiteer van korting!

We hoeven het je niet te vertellen: het leven is al duur genoeg. Daarom bieden we je waar mogelijk altijd graag een extra korting bovenop de al scherp geprijsde producten en diensten van Dell Technologies. Op de pagina met kortingsacties vind je een overzicht van de op dit moment geldende kortingsacties en linken we je direct door naar ons eCommerce platform, InTouch, zodat je jouw persoonlijke prijs kunt bekijken.

Op de meeste van deze acties geldt: OP = OP, dus zorg dat je er snel bij bent. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van alle acties en kortingen door middel van onze Dell Dinsdag-nieuwsbrieven.


Dell Loyalty Webshop

Bij Dell Technologies en TD SYNNEX dagen we onze partners graag uit met verrassende incentives. Wanneer je je inschrijft voor onze Loyalty Webshop, ontvang je automatisch de nieuwe acties in je inbox. Zo spaar je bij het voltooien van iedere actie nieuwe Dell Loyalty-punten. Vervolgens kun je die punten uitgeven aan een prijs die bij jou past.


Renewals Dashboard

Dankzij het Renewals Dashboard van TD SYNNEX is het gedaan met de stoffige archiefmap op kantoor. Wanneer je via InTouch inlogt en kiest voor het Renewals Dashboard kun je direct zien welke licenties er actief zijn, bij welke eindklant deze lopen en hoe lang er nog te gaan is tot er verlengd dient te worden.

Stel je eigen servers samen met PowerQuote

De Dell PowerQuote tooling is hét hulpmiddel bij uitstek als jouw klant een vraag heeft over servers. Met de configurator stel je zelf de ideale server op maat samen voor jouw klant en kun je deze direct bij TD SYNNEX bestellen. Dat is de kracht van volledige personalisatie én het gemak van bestellen in een paar clicks. En heb je achteraf toch nog vragen of extra ondersteuning nodig? Dan staan we natuurijk gewoon voor je klaar.

Let op: voor het gebruik van de PowerQuote tooling heb je een InTouch-account nodig. Heb je deze nog niet? Neem dan contact met ons op.

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?