Ga naar pagina inhoud

Word partner en maak direct gebruik van de voordelen

Of je nu al een ervaren verkoper bent van Dell-producten of overweegt je eerste aankoop te doen: het loont altijd om Dell Authorized Partner te worden. Het officiële partnerprogramma van Dell Technologies zorgt ervoor dat je in aanmerking komt voor veel van de voordelen die op deze pagina’s genoemd worden. Denk bijvoorbeeld aan het Dell RISE-programma, dealregistraties via TD SYNNEX en exclusieve promoties als Dell Go Beyond. Je inschrijven is een fluitje van een cent en als je op zoek bent naar ondersteuning dan staan onze specialisten voor je klaar.

Overzie het gehele plaatje

Met alle verschillende productcategorieën en mogelijkheden kan het best lastig zijn om je klant te voorzien van de juiste informatie. Natuurlijk bieden we je via TD SYNNEX Connect al een overzicht van wat er mogelijk is, maar wil je de diepte in? Dan is de Partner Portal van Dell Technologies je ideale bestemming.

Op de partner portal vind je informatie over iedere type product, de beschikbare productlijnen binnen die categorie én ook informatie per product. Denk aan technische documentatie, marketingassets die je direct over kunt nemen en uitgebreide specificaties voor je klant. En wil je dan toch nog even sparren met een expert? Als Dell Authorized Partner kun jij altijd contact maken met een specialist van Dell – al staan we bij TD SYNNEX natuurijk ook voor je klaar.

Dell RISE

Als Dell Technologies Authorized partner bij TD SYNNEX nodigen we je uit om deel te nemen aan RISE: hét voordeelprogramma van Dell Technologies met oplopende voordelen. Met RISE verdien je bij aankoop van geselecteerde producten automatisch een beloning die je kunt gebruiken bij jouw toekomstige aankopen. Voor iedere geïnvesteerde euro in Dell technologieën die je via TD SYNNEX aanschaft, verdien je keiharde euro’s terug, die zorgen dat je volgende aankoop extra voordelig is. 

Klaar om jouw RISE te beginnen?

Op zoek naar nog meer voordeel met Dell Technologies?

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?