Ga naar pagina inhoud

Professionele hardware en accessoires

De IT-behoeften van medewerkers veranderen; ook op het gebied van werkplekinrichting. Hoe breng je de werkplek transformatie van jouw klanten tot een goed einde? Door de snelle ontwikkelingen op technologisch gebied ontstaan er nieuwe manieren om te werken, die jouw klanten in staat stellen hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken. Het client-portfolio van Dell Technologies maakt gebruik van deze nieuwe technologieën. TD SYNNEX levert samen met jou de beste werkplekervaring voor jouw klanten.

Hieronder ontdek je welke devices en accessoires van Dell Technologies er beschikbaar zijn bij TD SYNNEX.

Notebooks

Tegenwoordig is het geen uitzondering meer om plaatsonafhankelijk te kunnen werken: het is juist de norm geworden. Notebooks maken inmiddels het grootste deel van de gebruikte workplace solutions uit. Maar dat betekent natuurlijk wel dat kwaliteit de boventoon moet voeren bij deze producten. Deze kwaliteit wordt geleverd door jou, met behulp van Dell Technologies en TD SYNNEX. Zo kunnen eindgebruikers iedere dag weer aan de slag met een krachtige laptop die keer op keer de beste prestaties levert, vaak in combinatie met Intel© Core™ processoren.

Graag laten we je kennis maken met de Latitude-, Precision-, Vostro- en XPS-series.

Precision Workstations

Hoe frustrerend is het als je computer niet in staat is om de programma’s waarmee je werkt bij te benen? Of zelfs na uren renderen crasht en je weer helemaal opnieuw kunt beginnen? Werkt jouw klant bijvoorbeeld met zware grafische- of analytische programma’s, dan weet hij als geen ander wat het belang is van de juiste apparatuur.

Als Dell Workstations partner zorg je ervoor dat jouw klanten zorgeloos aan de slag kunnen! Dell Technologies Precision Workstations zijn zowel als stationaire PC als in een mobiele uitgave beschikbaar – zo kan jouw klant zowel op kantoor als ‘on the go’ gebruik maken van alle essentiële applicaties.

Op zoek naar accessoires?

De ideale werkplekinrichting van jouw klanten gaat natuurlijk over meer dan alleen hun notebooks en desktops. De accessoires van Dell Technologies integreren zorgen voor de beste werkervaring. Of het nu gaat om een headset, dockingstation of keyboard: TD SYNNEX en Dell Technologies leveren de gewenste kwaliteit voor de juiste situatie.

Dell bouwt op de processoren van Intel® Core™

Al sinds jaar en dag vormen Dell Technologies en Intel® een krachtig duo wanneer het gaat om computers voor zowel privé als zakelijk gebruik. De architectuur van bijvoorbeeld Latitude- en Precision-devices is in de meeste gevallen gebouwd op de processoren van Intel® Core™, zodat gamers, designers en andere gebruikers altijd geniete van krachtige prestaties.

Daarnaast bevatten veel van de Dell-devices ook Intel vPro®, waarmee extra mogelijkheden voor beheer en optimalisatie ontketent worden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de veiligheidsfeatures van Latitude-notebooks op afstand te beheren, of een device zelfs volledig te wissen in het geval van diefstal.

Meer weten over de mogelijkheden van Intel? Lees dan snel verder.

Desktops

Mobiel werken wint aan terrein, maar dat wil absoluut niet zeggen dat de desktop overbodig wordt: integendeel! De desktop maakt nog steeds een groot onderdeel uit van de werkplekinrichting van jouw klant. Als het om desktops gaat, wil je jouw klanten dan natuurlijk ook kwalitatief hoogstaande producten bieden, waarmee ze hun workloads het hoofd kunnen bieden. TD SYNNEX levert je de krachtigste desktops en workstations uit het gehele Dell Technologies-portfolio. We hebben zowel de OptiPlex- en Vostro-desktops beschikbaar, als de Wyse thin client line-up.

Monitoren en Displays

De ideale werkplekinrichting van jouw klanten gaat natuurlijk over meer dan alleen hun notebooks en desktops. De display-oplossingen van Dell Technologies integreren, zorgt voor de beste werkervaring. TD SYNNEX en Dell Technologies leveren de gewenste kwaliteit voor de juiste situatie.

Monitoren van Dell Technologies zijn te onderscheiden in een aantal categorieën, waarvan de belangrijkste zijn: professionele monitoren (ook wel de P-serie genoemd), UltraSharp, collaboration monitoren en gaming monitoren. Graag laten we je nader kennis maken met de series, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw klant.

Lever jij jouw klant ook graag éxtra zekerheid?

Kies dan voor Dell ProSupport garantie:
Altijd beschikbaar

Je klant heeft 24/7 toegang tot experts van Dell Technologies, er is altijd hulp beschikbaar.

Snelle service

On-site reparatie de volgende werkdag na diagnose op afstand, zodat je klant snel weer verder kan.

Uitgebreide diensten

Ondersteuning voor software van derden voor datacenter- en eindgebruiker applicaties.

Volledig beschermd

Er zijn extra opties beschikbaar voor services ter bescherming van data en bedrijfsmiddelen.

Twijfel je over welk product geschikt is voor jouw klant? We staan je graag te woord!