Ga naar pagina inhoud

Het meest volledige portfolio voor servers en storage

IT-infrastructuur is de basis van de moderne organisatie. Deze dient zo betrouwbaar mogelijk te functioneren, om de bedrijfsprocessen van jouw klanten te waarborgen. Maar iedere klant is anders en heeft daardoor andere wensen. Dan is het prettig dat zij kunnen kiezen uit een breed portfolio aan bewezen oplossingen. Daarvoor ben je bij Dell Technologies en TD SYNNEX aan het juiste adres.

Voor iedere situatie en organisatie omvang is er een oplossing op maat te maken met het portfolio van Dell. De hardware is gebouwd op state-of-the-art technologieën, waardoor de server- en storage-oplossingen eenvoudig te managen zijn en te verbinden zijn met de overige infrastructuur van jouw klanten – ook wanneer deze van third-party leveranciers zijn.


Servers

Dell Technologies is al meer dan vijf jaar op rij de grootste serverleverancier ter wereld. De breedte van het portfolio zorgt ervoor dat er voor elke vraag een passende oplossing kan worden geboden. De keuze voor de best passende serveroplossing is niet altijd even eenvoudig. Je kunt ons daarom altijd contacteren voor een advies op maat, of gebruik maken van de PowerQuote-tool voor het samenstellen van een server voor je klant.


Storage

Ook op het gebied van storage heeft Dell Technologies het grootste productportfolio van de markt. Voor alle workloads is er een geschikte oplossing beschikbaar: of je nu een instap-, een midrange- of een high end-oplossing zoekt. De experts van TD SYNNEX denken graag met je mee en door gebruik te maken van onze verschillende demosystemen kunnen jij en je klant de kracht van deze producten zelf uitproberen.

Klaar voor meer voordeel? Profiteer van korting!

We hoeven het je niet te vertellen: het leven is al duur genoeg. Daarom bieden we je waar mogelijk altijd graag een extra korting bovenop de al scherp geprijsde producten en diensten van Dell Technologies. Op de pagina met kortingsacties vind je een overzicht van de op dit moment geldende kortingsacties en linken we je direct door naar ons eCommerce platform, InTouch, zodat je jouw persoonlijke prijs kunt bekijken.

Op de meeste van deze acties geldt: OP = OP, dus zorg dat je er snel bij bent. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van alle acties en kortingen door middel van onze Dell Dinsdag-nieuwsbrieven.

Stel je eigen servers samen met PowerQuote

De Dell PowerQuote tooling is hét hulpmiddel bij uitstek als jouw klant een vraag heeft over servers. Met de configurator stel je zelf de ideale server op maat samen voor jouw klant en kun je deze direct bij TD SYNNEX bestellen. Dat is de kracht van volledige personalisatie én het gemak van bestellen in een paar clicks. En heb je achteraf toch nog vragen of extra ondersteuning nodig? Dan staan we natuurijk gewoon voor je klaar.

Let op: voor het gebruik van de PowerQuote tooling heb je een InTouch-account nodig. Heb je deze nog niet? Neem dan contact met ons op.

PowerEdge servers


De laatste generatie Dell PowerEdge-servers wordt aangedreven door 2e generatie AMD EPYCTM  processoren om toonaangevende innovatie te leveren. Dell Technologies heeft de PowerEdge-servers opnieuw ontworpen en vormgegeven om je in staat te stellen traditionele en opkomende werkbelasting gemakkelijk te beheren voor jouwklanten . Wanneer je een upgrade uitvoert naar nieuwe PowerEdge-servers, kun je bij jouw klant:
prestaties versnellen door dynamisch te schalen en te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften;
moeiteloos beheren door een verkorte implementatietijd;
de infrastructuur beschermen met een diepgaande geïntegreerde beveiliging.

We staan je graag te woord over hoe jij jouw klant het beste kunt ontzorgen met Dell PowerEdge-servers.

Op zoek naar nog meer voordeel met Dell Technologies?

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?