Ga naar pagina inhoud

Hou het overzicht en verleng gemakkelijk je licenties

Met al je lopende abonnementen kan het wel eens verwarrend zijn welke je hebt lopen, wat er nog betaald moet worden en waar je moet verlengen. In dit geval hebben we het dan niet over Netflix of Spotify, maar over de zakelijke licenties en abonnementen van jouw klanten. Denk bijvoorbeeld aan service Dell Onsite- en ProSupport-licenties die je hebt lopen, of andere abonnementsvormen die je aanbiedt via TD SYNNEX.

Gelukkig hebben wij dé tool om je te helpen het overzicht te bewaren: het Renewals Dashboard.

Benut je kansen vanuit één eenvoudig dashboard

Dankzij het Renewals Dashboard van TD SYNNEX is het gedaan met de stoffige archiefmap op kantoor. Wanneer je via InTouch inlogt en kiest voor het Renewals Dashboard kun je direct zien welke licenties er actief zijn, bij welke eindklant deze lopen en hoe lang er nog te gaan is tot er verlengd dient te worden.

Wanneer het tijd is om te verlengen hoef je ook niet verder te zoeken dan dit overzicht. Afhankelijk van het type licentie en de duur kun je direct een offerte aanvragen én deze, inclusief jouw eigen marge, doorzetten naar je partner. Wanneer de partner je aanbod accepteert, zie je de hernieuwde overeenkomst ook meteen terug in je Renewals Dashboard en ben je klaar voor de volgende uitdaging. Dat is nog eens makkelijk zakendoen.

Zo navigeer je eenvoudig naar het Renewals Dashboard

Vanaf het moment dat je ingelogd bent op InTouch, hoef je niet ver te zoeken naar het Renewals Dashboard. Navigeer in het menu naar ‘Software’ en kies vervolgens voor ‘Renewals Dashboard’. Daar vind je een volledig overzicht van al je licenties en kies je ook gemakkelijk voor de licenties van Dell Technologies. Het is zelfs mogelijk hierin afzonderlijk je licenties te bekijken voor Basic Onsite Support en ProSupport voor Client- en Infrastructure-producten.

Op zoek naar nog meer voordeel met Dell Technologies?

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?