Ga naar pagina inhoud

Stel eenvoudig servers en storage op maat samen

Een nieuwe offerte beginnen voor je klant kan best ingewikkeld zijn, zeker wanneer het gaat om server en storage oplossingen. Om je hierin tegemoet te komen, biedt TD SYNNEX je een exclusieve Dell Technologies-service aan: PowerQuote. Via deze online tool stel je in een paar eenvoudige stappen een server- of storage-oplossing op maat samen en zet je deze in een handomdraai op een nieuwe offerte. Haal je de deal vervolgens binnen bij je partner? Fantastisch! Via PowerQuote kun je je bestelling eenvoudig doorzetten naar ons InTouch eCommerce platform en kun je de server bij jou laten afleveren, of stuur je deze direct door naar de klant.

Hoe je in kunt loggen bij PowerQuote

Er zijn twee manieren om bij je persoonlijke omgeving op PowerQuote terecht te komen. Heb je eerder een account aangemaakt en heb je je gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand? Dan kun je via de onderstaande button direct naar PowerQuote gaan.

De andere optie is om in te loggen op jouw InTouch-account en via de ‘single sign-on’ door te gaan naar PowerQuote. Zo weet je ook meteen zeker dat je bestellingen gekoppeld zijn aan je InTouch-account. Via InTouch ga je naar het Hoofdmenu, kies je voor Configurators en vind je Dell PowerQuote bovenaan. Een kind kan de was doen!

Méér dan alleen een besteltool

Het is goed om te weten dat je met Dell PowerQuote veel meer kunt dan alleen offertes starten en bestellingen plaatsen. Ben je op zoek naar een schat aan informatie over Dell Technologies server- en storage-oplossingen, zoals overzichten van productfamilies, technische documentatie en gemakkelijke filtering op basis van specificaties? Ook dan ben je bij PowerQuote aan het juiste adres.

Gebruik bijvoorbeeld de filters aan de linkerzijde wanneer je een productcategorie geselecteerd hebt, of ga naar productpagina’s om alle beschikbare documenten in te zien. Zo kun je ook prima besluiten om samen met je klant PowerQuote door te lopen om te komen tot een geschikte oplossing. Vervolgens kun je de bestelling, inclusief jouw gewenste marge, gemakkelijk op een later moment afronden. Snel, overzichtelijk en altijd efficiënt.

Op zoek naar nog meer voordeel met Dell Technologies?

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?