Ga naar pagina inhoud

Ontdek het Dell Technologies portfolio

Wanneer je voor jouw klant op zoek bent naar een passende oplossing, kan het nog wel eens zoeken zijn naar welke devices, accessoires en oplossingen van Dell Technologies direct aansluiten op diens behoeften. Daarom bieden we je op deze pagina’s handvaten om de juiste middelen te vinden om iedere uitdaging aan te gaan. Het portfolio van Dell Technologies is onder te verdelen in twee hoofdcategorieën: Infrastructuur en Client.

De oplossingen die bij Dell Technologies onder Infastructuur vallen zijn te herkennen aan het feit dat ze altijd de basis leggen voor de IT-infrastructuur van jouw klant. Het zijn niet de producten die een medewerker dagelijks op zijn of haar bureau heeft liggen, maar wel de middelen die ervoor zorgen dat juist die devices blijven werken. Dit zijn bijvoorbeeld Server– en Storage-producten, maar ook beveiligingssoftware en Networking-platforms.

Als we de bovenstaande Infrastructuur-oplossingen definiëren als de basis van de IT-infrastructuur van het bedrijf van je klanten, dan zijn de Client-devices juist de apparaten die iedere dag gebruikt worden. De desktop of workstation op kantoor, het mobiele workstation of de notebook voor onderweg, de monitor die alles zo haarscherp weergeeft of een selectie aan accessoires – dit alles valt onder ons Dell Technologies Client-portfolio.


Infrastructuur oplossingen

IT-infrastructuur is de basis van de moderne organisatie. Deze dient zo betrouwbaar mogelijk te functioneren, om de bedrijfsprocessen van jouw klanten te waarborgen. Maar iedere klant is anders en heeft daardoor andere wensen met betrekking tot de infrastructuur. Dan is het prettig dat zij kunnen kiezen uit een breed portfolio aan bewezen oplossingen. Daarvoor ben je bij Dell Technologies en TD SYNNEX aan het juiste adres. Wij voorzien je van tools en persoonlijk advies, zodat jij een oplossing op maat kunt leveren.


Client devices en accessoires

De IT-behoeften van medewerkers veranderen; ook op het gebied van werkplekinrichting. Hoe breng je de werkplek transformatie van jouw klanten tot een goed einde? Door de snelle ontwikkelingen op technologisch gebied ontstaan er nieuwe manieren om te werken, die jouw klanten in staat stellen hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken. Het client-portfolio van Dell Technologies maakt gebruik van deze nieuwe technologieën. TD SYNNEX levert samen met jou de beste werkplekervaring voor jouw klanten.

Klaar voor meer voordeel? Profiteer van korting!

We hoeven het je niet te vertellen: het leven is al duur genoeg. Daarom bieden we je waar mogelijk altijd graag een extra korting bovenop de al scherp geprijsde producten en diensten van Dell Technologies. Op de pagina met kortingsacties vind je een overzicht van de op dit moment geldende kortingsacties en linken we je direct door naar ons eCommerce platform, InTouch, zodat je jouw persoonlijke prijs kunt bekijken.

Op de meeste van deze acties geldt: OP = OP, dus zorg dat je er snel bij bent. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van alle acties en kortingen door middel van onze Dell Dinsdag-nieuwsbrieven.

Kunnen we je met jouw Dell Technologies vraagstukken helpen?