Ga naar pagina inhoud

Ondersteuning, de beste prijzen en exclusieve devices

Wij weten wat jouw grootste obstakel is: tijd. Je wil zoveel mogelijk klanten helpen en altijd de hoogste kwaliteit aan services en producten leveren, maar die twee doelstellingen kunnen nog wel eens botsen. Daarom is het NETGEAR Pro WiFi partner programma in het leven geroepen; zo hoef jij je alleen maar te richten op de volgende deal.

Als lid van dit exclusieve programma ondersteunt een gespecialiseerd NETGEAR-team je bij iedere netwerk-oplossing die je aanbiedt, zodat je je niet hoeft te verdiepen in iedere specificatie en wens van je partner. Dit levert je niet alleen financiële voordelen op, maar verhoogt ook nog eens je productiviteit. Daarnaast krijg je ook toegang tot een selectief beschikbare set Pro WiFi-producten. We laten je hieronder graag kennismaken met de voordelen van het NETGEAR Pro WiFi Partner Programma.

De voordelen op een rij

4 jaar Insight Pro & ProSUPPORT

Je biedt jouw klanten bij iedere deal 4 jaar lang gratis NETGEAR Insight Pro en garantie via PROSUPPORT.

Exclusieve Pro WiFi producten

Als lid van het Pro WiFi Partner Programma kun jij exclusieve producten uit de WAX6x8-serie bestellen.

Directe vergroting van je projectmarge

De Pro WiFi line-up heeft een verhoogde marge, waardoor je op ieder project je marge kunt verhogen.

Ondersteuning door Pro WiFi ontwerpteam

Het ontwerpteam dat jou als Pro WiFi partner ondersteunt, kan voor iedere deal een voorstel op maat realiseren.

NETGEAR ProSUPPORT

Danzkij de ProSUPPORT garantie van NETGEAR weet je zeker dat jouw klanten ondersteund worden bij alle vragen over hun netwerk en dat jij door kunt werken aan de volgende deal. Ze kunnen 24/7 terecht bij de helpdesk voor technische ondersteuning en vragen, groot of klein. En wil je zelf dit contact namens jouw klanten leggen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kom je direct in contact met de technische teams van NETGEAR en verbreed je jouw kennis op het gebied van networking.

ProSUPPORT biedt de zekerheid die jouw klanten nodig hebben.

Pro WiFi Access Points

Exclusief voor leden van het Pro WiFi Partner Programma zijn er drie Pro WiFi Access Points beschikbaar. Deze WiFi 6 en WiFi 6E devices zorgen ervoor dat je klanten door het hele kantoor verbonden blijven met het netwerk. Deze Pro WiFi Access Points hebben voor jou een hogere projectmarge, zodat je per deal meer kunt verdienen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe jij ze in jouw voordeel kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op!


NETGEAR Pro Insight

Misschien wel het grootste voordeel van het worden van Pro WiFi partner is het feit dat jouw klanten bij iedere koop automatisch vier jaar Pro Insight ontvangen. Dit houdt in dat zij altijd gemakkelijk het gebruik en de beveiliging van hun netwerk kunnen controleren en beheren vanuit een overzichtelijk dashboard. Zo managen zij hun netwerk eenvoudig, zonder dat ze daar grote IT investeringen voor hoeven te doen.

Ondersteuning door Pro WiFi ontwerpteam

Ieder van jouw klanten heeft zijn eigen behoeften en eisen als het gaat om het netwerk dat er nodig is. Of dit nou een groot kantoorpand is, de praktijk van de fysiotherapeut of dat luxe pand in de winkelstraat. Om te zorgen dat jij je kunt focussen op het sluiten van de deal kan het Pro WiFi ontwerpteam ondersteuning bieden bij het maken van een netwerkontwerp.

Al bij de site survey kun je het ontwerpteam inschakelen, zodat zij kunnen onderzoeken welke producten en installaties er nodig zijn voor een optimaal bereik. Zijn er na het plaatsen uitdagingen voor je partner? Ook dan schakelt het team van NETGEAR met je partner. Ook kunnen de technici en experts jou vóór, tijdens en na de installatie informatie bieden, zodat je jouw kennis uitbreidt.

Assistentie of vrijblijvend advies nodig?

Verbind direct met ons!