Ga naar pagina inhoud

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken

Een switch brengt meerdere apparaten binnen de netwerkomgeving van jouw klant met elkaar in verbinding. Dit kan bijvoorbeeld een simpele set-up in huis zijn, waarbij een TV, media box en gaming console binnen hetzelfde netwerk met elkaar in verbinding gebracht worden. Echter, switches worden net zo vaak gebruikt in complexere settings als datacenters en grote kantoorpanden.

Er zijn veel verschillende modellen switches beschikbaar, die ieder hun eigen toepassing kennen. Of je klant nu zoekt naar een Unmanaged of Managed switch, en met welk aantal poorten dan ook; NETGEAR heeft de switch voor jouw klant in het assortiment beschikbaar.

Welk type switches onderscheiden we?

Unmanaged

Geschikt voor eenvoudige set-ups, zonder noodzaak voor monitoring en beheer. De definitie van ‘plug-and-play’.

Smart

Deze switches zijn lokaal te beheren en bieden onder meer QoS, VLAN en PoE met een hoge brandbreedte.

Smart Cloud Managed

Voor wanneer je klant altijd inzicht wil in het gebruik en de beveiliging van zijn netwerk via NETGEAR Insight Pro.

Fully Managed

De ’top-of-the-line’ modellen, met L3+-functies, die topprestaties en geavanceerde functies bieden voor de zwaarste taken.

NETGEAR ProSafe™ Switch Transceivers

Vaak heeft jouw klant bij aankoop van een switch ook direct behoefte aan een switch transceiver. Deze modules, vaak geleverd als Small Form-factor Pluggable (SFP) of SFP+, stellen je in staat om een switch te verbinden met andere switches, access points en routers. Zo zorg je ervoor dat de verschillende toegangspunten samen één netwerk vormen en ook samen beheerd kunnen worden.

De NETGEAR ProSafe™ transceivers zijn verkrijgbaar in SFP- en SFP+-uitvoeringen en zijn de meest populaire devices in hun klasse. De SFP+-varianten kunnen tot wel 10Gbps data rates aan en zijn ondanks dat nog steeds compact genoeg om makkelijk geplaatst te kunnen worden.

NETGEAR Insight Pro

Wanneer je jouw partners een Smart Cloud Managed of Fully Managed switch aanraadt, kun je ook meteen de voordelen van NETGEAR Insight Pro leveren. Wanneer ze een abonnement hebben op deze tooling, managen en beveiligen zij hun netwerk eenvoudig vanuit de cloud. Zo kunnen zij nieuwe policies direct op afstand uitrollen en zien hoe, en door wie, het netwerk gebruikt wordt. Dit zorgt ervoor dat IT-afdelingen niet langer hoeven te investeren in ingewikkelde en tijdrovende tools om hun verbindingen te beheren, maar dat zij alles vanuit een overzichtelijk dashboard kunnen beheren.

En ben je een NETGEAR Pro WiFi partner? Dan krijgen jouw klanten vier jaar lang Insight Pro bij hun aankoop.

Welke partners hebben behoefte aan een switch?

We geven je graag enkele voorbeelden:

A/V-oplossingen

Heeft jouw partner meerdere A/V-oplossingen die draadloos met elkaar verbonden moeten worden? NETGEAR wireless oplossingen bieden de juiste bandbreedte om audio en video af te spelen over een AV-netwerk!

Datacenters

Of het nu gaat om het datacentrum van een kleinere partner of een heel park aan netwerkoplossingen; zij hebben allemaal een switch nodig om hun devices veilig en betrouwbaar met elkaar te verbinden.

Bedrijfsnetwerken

Het hedendaagse kantoor bevat meer en meer devices die verbinding zoeken met elkaar: desktops, printers, routers, access points en nog veel meer. Met switches van NETGEAR blijven de verbinding veilig en ovezichtelijk.

Assistentie of vrijblijvend advies nodig?

Verbind direct met ons!