Ga naar pagina inhoud

Draadloze WiFi-verbinding in iedere ruimte

Het is inmiddels één van de meest gebruikte woorden in ons vocabulaire: WiFi. De mogelijkheid om draadloos te verbinden met een netwerk is niet meer weg te denken uit onze gedigitaliseerde wereld, waar we ook zijn. Op zakelijk vlak willen we onze notebooks, desktops, printers en andere devices met een stabiel connectie kunnen verbinden aan elkaar, zodat we naadloos met elkaar en tussen ons werk kunnen schakelen. Wanneer we thuis zijn willen we kunnen genieten van streaming diensten, games en ander vermaak, zonder dat we hoeven te merken dat het bufferen van de content nog bezig is. En als we op pad zijn, in een restaurant of in de winkelstraat, dan verwachten we onze smartphone te kunnen verbinden met een netwerk.

Waar we ook zijn, WiFi is een essentieel onderdeel van ons bestaan geworden. Om te zorgen dat jouw klanten een stabiel netwerk kunnen bieden aan hun eindgebruikers heeft NETGEAR daarom access points en routers beschikbaar die ze het leven makkelijk maakt.

Betrouwbare NETGEAR Access Points

Het woord zegt het al: access points zijn toegangspunten voor devices om draadloos te verbinden met een netwerk. De access points worden veelal ingezet in grotere ruimtes en gebouwen, waarbij gebruikers naadloos moeten kunnen blijven werken terwijl zij zich door het pand bewegen. Denk bijvoorbeeld ook aan hotels met talloze kamers of huizen met betonnen muren waar het signaal anders moeilijk doorheen komt. Access points van NETGEAR zijn eenvoudig te installeren en te beheren, ook wanneer er meerdere gebruikt worden in verschillende ruimtes.

Om je klant helemaal volledig te ontzorgen, bied je een access point aan dat NETGEAR Insight Pro ondersteunt, met een bijpassend abonnement. Zo beheert de IT-afdeling de access points eenvoudig vanuit de cloud, zonder dat er extra investeringen nodig zijn.

NETGEAR Insight Pro

Veel van de NETGEAR wireless oplossingen bieden out-of-the-box ondersteuning voor NETGEAR Insight, of worden zelfs geleverd met een 1-jarig abonnement. Met deze licentie kunnen jouw partners toegang tot tooling via waar ze hun netwerk eenvoudig managen en beveiligen vanuit de cloud. Zo kunnen zij nieuwe policies direct uitrollen, het gebruik monitoren en onderhoud eenvoudig bewerkstelligen. Dit zorgt ervoor dat IT-afdelingen niet langer hoeven te investeren in ingewikkelde en tijdrovende tools om hun verbindingen te beheren, maar dat zij alles vanuit een overzichtelijk dashboard kunnen beheren.

Benieuwd welke modellen direct een 1-jarig abonnement verschaffen aan jouw partners? Bekijk de modellen via de link achter de button.

Ontdek wat we nog meer voor je kunnen betekenen

Assistentie of vrijblijvend advies nodig?

Verbind direct met ons!