Ga naar pagina inhoud

Een netwerk op maat voor zakelijke en privé gebruikers

Een netwerk lijkt voor veel van jouw klanten een abstract begrip, maar dat is het in werkelijkheid niet. Of het nu gaat om een grote kantoortuin of een appartement; het netwerk is altijd een combinatie van meerdere devices die met elkaar praten om een verbinding te delen. Het is daarbij belangrijk voor jouw klant om te weten dat welke internetsnelheid zij ook afsluiten, ze deze alleen kunnen garanderen door de juiste combinatie van devices te plaatsen binnen de ruimte(s) waarin het netwerk bereikbaar moet zijn.

NETGEAR biedt een combinatie van devices die samen zorgen voor een stabiele, betrouwbare netwerkverbinding, die, afhankelijk van de gekozen devices, eenvoudig beheerd kan worden vanuit de NETGEAR Insight tooling. Voor iedere schakel in de netwerk-keten zijn basis én geavanceerde versies beschikbaar, zodat je jouw klant een netwerk op maat biedt. Hieronder vind je de door onze klanten meest gezochte productcategorieën, met meer informatie over wat NETGEAR te bieden heeft in deze types.

Ontdek de NETGEAR line-up

Registreer je deal voor een passende projectprijs

Heb je een mooie kans om één van jouw klanten te voorzien van netwerk-oplossingen? Laat ons je dan helpen met een aantrekkelijke prijs. Al vanaf enkele stuks kijken we met je mee naar een passend advies en aanbod, zodat je jouw partner volledig van dienst kunt zijn. Via onze dealregistratie pagina dien je jouw aanvraag eenvoudig in, waarna NETGEAR of TD SYNNEX binnen 24 uur contact met je opneemt met eventuele verdere vragen, óf een prijsvoorstel.

Dat is zorgeloos zakendoen.

Ondersteuning bij een netwerkontwerp nodig?

Wij weten wat jouw grootste obstakel is: tijd. Je wil zoveel mogelijk klanten helpen en altijd de hoogste kwaliteit aan services en producten leveren, maar die twee doelstellingen kunnen nog wel eens botsen. Daarom is het NETGEAR Pro WiFi partner programma in het leven geroepen; zo hoef jij je alleen maar te richten op de volgende deal.

Ieder van jouw klanten heeft zijn eigen behoeften en eisen als het gaat om het netwerk dat er nodig is. Of dit nou een groot kantoorpand is, de praktijk van de fysiotherapeut of dat luxe pand in de winkelstraat. Om te zorgen dat jij je kunt focussen op het sluiten van de deal kan het Pro WiFi ontwerpteam ondersteuning bieden bij het maken van een netwerkontwerp.

Assistentie of vrijblijvend advies nodig?

Verbind direct met ons!