Ga naar pagina inhoud

Een veilig netwerk is op iedere locatie binnen handbereik

We werken op steeds meer uiteenlopende locaties en overal waar we heen gaan, is een goed netwerk dus essentieel. Het voldoet daarbij ook meer dan eens niet om een hotspot aan te maken via een smartphone en te moeten vertrouwen op diens batterij. Voor gebruikers die altijd moeten kunnen verbinden zijn er de Mobile WiFi-oplossingen van NETGEAR. Een serie stijlvolle mobiele routers, in de Nighthawk line-up, die eindgebruikers het vertrouwen geven dat zij altijd kunnen rekenen op een veilig en stabiel netwerk, waar de dag ze ook brengt.

Ontdek de nieuwste 5G mobiele router: de M6 Pro

Is jouw klant op zoek naar een écht premium device dat razendsnelle 5G vanuit je broekzak mogelijk maakt?Maak dan kennis met de NETGEAR M6 Pro. Deze oplossing voor een zakelijk netwerk on-the-go combineert 5G-snelheden tot 2,5GBps met eenvoudig beheer en een intiüitieve interface in een stijlvol, compact jasje. Op die manier bijven medewerkers overal ter wereld verbonden via de juiste veiligheidsinstellingen en regelgeving vanuit de werkgever.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat je jouw klant kunt voorzien van het beste wat Mobile WiFi te bieden heeft.

NETGEAR Insight Pro

De Nighthawk mobiele routers ondersteunen out-of-the-box alle features van NETGEAR Insight Pro, waardoor je je klanten een overzichtelijke tooling biedt om hun netwerk te managen en beveiligen. Zo kunnen zij nieuwe policies direct vanuit de cloud uitrollen en zien hoe, en door wie, het netwerk gebruikt wordt. Dit zorgt ervoor dat IT-afdelingen van bedrijven niet langer hoeven te investeren in ingewikkelde en tijdrovende tools om hun verbindingen te beheren, maar dat zij alles vanuit een overzichtelijk dashboard kunnen managen, ook als de mobiele router niet in de buurt is.

En ben je een NETGEAR Pro WiFi partner? Dan krijgen jouw klanten vier jaar lang Insight Pro bij hun aankoop.

Welke gebruikers hebben een mobiele router nodig?

Hulpdiensten

Onze hulpdiensten zijn afhankelijk van een stabiel netwerk om belangrijke informatie op het juiste moment te ontvangen én moeten veilig met vertrouwelijke gegevens om kunnen gaan.

Bouw

Het werk in de bouw brengt eindgebruikers over de hele wereld en vaker niet dan wel op plaatsen waar geen betrouwbaar netwerk beschikbaar is. Een mobiele router helpt hen verbonden te blijven.

Hybride werken

In de trein, op het vliegveld of in het hotel; eindgebruikers willen hun smartphone of notebook kunnen gebruiken om te werken wanneer het hen uitkomt en zonder verbindingsproblemen.

Afgelegen gebieden

Niet iedere vorm van werken speelt zich af in een kantoorgebouw. Denk bijvoorbeeld aan boswachters of medewerkers op een boorplatform. Met een mobiele router zijn zij verzekerd van hun verbinding.

Thuiswerkers

Hebben de gebruikers bij jouw klant een beveiligd netwerk nodig wanneer zij vanuit huis aan de slag gaan? Dan is een mobiele router de perfecte oplossing. Zo wordt er verbinding gemaakt volgens de juiste bedrijfspolicies.

Schaalbaar en flexibel

Door de integratie met NETGEAR Insight Pro zijn de Nighthawk mobiele routers eenvoudig te personaliseren naar de voorkeur van jouw klanten. Wanneer je klant zijn mobiele abonnement en Insight Pro-abonnement afgesloten heeft, kan hij direct aan de slag.

Zo creëert je partner eenvoudig profielen met rechtenniveaus voor iedere gebruiker en kan er een maximum verbruik aan deze profielen verbonden worden. Ook is het mogelijk om via policies bepaalde sites of applicaties niet toe te staan op het netwerk en dit per profiel te laten verschillen. En ervaart een gebruiker problemen met zijn of haar verbinding? Dan kan er op afstand gemakkelijk een controle gedaan worden via het Insight Pro dashboard.

Assistentie of vrijblijvend advies nodig?

Verbind direct met ons!