Ga naar pagina inhoud

Registreer je deal en ontvang snel jouw projectprijs

Heb je een mooie kans om één van jouw klanten te voorzien van netwerk-oplossingen? Laat ons je dan helpen met een aantrekkelijke prijs. Al vanaf enkele stuks kijken we met je mee naar een passend advies en aanbod, zodat je jouw partner volledig van dienst kunt zijn. Via deze pagina dien je jouw aanvraag eenvoudig in, waarna NETGEAR of TD SYNNEX binnen 24 uur contact met je opneemt met eventuele verdere vragen, óf een prijsvoorstel.

NETGEAR Dealregistratie

Informatie over jouw eindklant

Vul hieronder de gegevens van jouw eindklant in.

Informatie over jou

Vul hieronder jouw eigen gegevens in.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Informatie over de deal die je wil registreren

We vragen je hieronder om de gegevens over de deal die je wil registreren. Vul deze informatie zo compleet en duidelijk mogelijk in, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.
DD dash MM dash JJJJ

Ondersteuning door Pro WiFi ontwerpteam

Ieder van jouw klanten heeft zijn eigen behoeften en eisen als het gaat om het netwerk dat er nodig is. Of dit nou een groot kantoorpand is, de praktijk van de fysiotherapeut of dat luxe pand in de winkelstraat. Om te zorgen dat jij je kunt focussen op het sluiten van de deal kan het Pro WiFi ontwerpteam ondersteuning bieden bij het maken van een netwerkontwerp.

Al bij de site survey kun je het ontwerpteam inschakelen, zodat zij kunnen onderzoeken welke producten en installaties er nodig zijn voor een optimaal bereik. Zijn er na het plaatsen uitdagingen voor je partner? Ook dan schakelt het team van NETGEAR met je partner. Ook kunnen de technici en experts jou vóór, tijdens en na de installatie informatie bieden, zodat je jouw kennis uitbreidt.

Assistentie of vrijblijvend advies nodig?

Verbind direct met ons!