Ga naar pagina inhoud
Zaken partners schudden elkaar de hand

Sales Enablement

Sales Enablement & Support

Als IBM Business Partner heb je jouw handen vol aan het ontwikkelen, onderhouden en verkopen van jouw oplossingen en diensten. Dan is het prettig wanneer je werkt met een partij die jou uitgebreide support biedt bij al jouw IBM-initiatieven om jouw oplossingen in bestaande of nieuwe markten te verkopen. 

Je kunt bij TD SYNNEX en IBM terecht voor een groot scala aan ondersteunende diensten. Van marketingondersteuning tot educatie en van promotionele acties tot accountmanagement.

IBM Partner Plus

IBM Partner Plus is een wereldwijd programma voor IBM Business Partners.

Of je nu Software reseller bent, High end servers levert of je bent een Cloud Provider, lokaal of wereldwijd partner, het Partner Plus programma ondersteunt alle Business Partner modellen.

Partner Plus is in feite een uitgebreid platform met allerhande informatie over oplossingen, productinformatie, cases en testimonials, incentiveprogramma’s etcetera  om jou te helpen met het realiseren van jouw doelstellingen.

IBM Incentives en Promoties

IBM lanceert van tijd tot tijd promotionele acties en incentives om bepaalde oplossingen onder de aandacht te brengen. Je vindt een volledig overzicht van de huidige promoties en incentives op de Partner Plus Portal.

Digital marketing visual

IBM My Digital Marketing

My Digital Content Marketing is een geïntegreerde suite van digitale marketingtools die IBM Business Partners in staat stellen om eenvoudig en effectief geïntegreerde campagnes uit te rollen, gebruikmakend van het web, e-mail en sociale media en de responses daarop te registreren.

Met deze tool kun je behoorlijk wat tijd besparen in het opstellen van een digitale campagne. Bij dergelijke campagnes komt het vooral aan op de ’juiste’ content om prospects naar jouw website te trekken. Voor veel marketeers is het opstellen van die content vaak de meest tijdrovende exercitie. Deze tool is voorzien van een grote bibliotheek aan contentstukken; je kunt die integraal gebruiken of als basis gebruiken voor eigen teksten.

Meer weten? Bekijk dan nu IBM My Digital Marketing.

Co-marketing voor leadgeneratie of awareness

Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om co-marketingactiviteiten te ontwikkelen en samen met TD SYNNEX en/of IBM jouw business naar een hoger plan te tillen.

Heb je een duidelijk plan, met duidelijk omschreven doelstellingen en tijd om leads op te volgen? Dan is het mogelijk om hier co-marketingbijdragen voor te krijgen. Deze zijn altijd op 50/50-basis. Jij investeert, TD SYNNEX en/of IBM investeert. Je kunt daarbij leunen op de uitgebreide ervaring van de marketingprofessionals van TD SYNNEX. Vele Business Partners gingen je reeds voor.

Je kunt bij co-marketingcampagnes denken aan: Direct-mailings, productie van video’s, Roundtable sessies, zoekmachine-optimalisatie (SEO), teksten voor jouw website, belcampagnes en nog veel meer.

Jonge entrepreneur werkt op virtueel scherm

IBM Training

In dit platform worden talrijke trainingen aangeboden waarmee IBM Business Partners hun kennis en vaardigheden kunnen verbreden. Bekijk nu het platform!

Zakenman wijst naar grafiek met groeiplan

Seismic

Seismic is IBM’s oplossing om sales enablement (marketingactiviteiten die sales ondersteunen) te versnellen en te vereenvoudigen.

Seismic is een centrale database voor gepersonaliseerde, intuïtieve en proactieve sales content voor IBM en IBM Business Partners, met talrijke salessets, presentaties, use cases en andere assets voor het gehele IBM-portfolio.

Bekijk Seismic nu.

Dit is de wereld van
TD SYNNEX en IBM.
Ga je mee?