Ga naar pagina inhoud
Digitale stad is virtueel verbonden

IBM Financieringen

IBM Financieringen

Het portfolio van IBM Global Financing en TD SYNNEX Finance Solutions Nederland geeft je de mogelijkheid om als reseller meer en sneller IBM en Red Hat-software en -services en IBM IT-infrastructuur te verkopen en zo jouw business te laten groeien.

Consultant geeft een presentatie

Als reseller van IBM software en van, zowel nieuwe als gebruikte, IBM hardware kun je ook die deals winnen die anders wellicht verloren zouden gaan omdat de klant niet aan de juiste financiering kan komen.

Wij kunnen je een reeks financieringsoplossingen aanbieden die specifiek voor het verkoop- en distributiekanaal zijn ontworpen. En omdat er zo meer financieringsmogelijkheden voor jou en jouw klant beschikbaar zijn, opent dit de deur naar nieuwe zakelijke kansen en successen.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, waardoor wij voor jou en jouw klant eigenlijk altijd een maatwerkoplossing kunnen samenstellen. Een oplossing die past bij het type investering en de wensen en behoeften van jou en jouw klant.

Wij vertellen je er graag meer over!

Vergroot de waarde voor jouw klant

Neem IBM-betalingsoplossingen op als onderdeel van jouw voorstel aan jouw klanten. Het vergroot de financiële flexibiliteit en kan budgetbezwaren helpen wegnemen. En het is beschikbaar voor producten, oplossingen en IT-services van IBM en Red Hat

  • Sluit sneller meer deals
    IBM-betalingsplannen kunnen je helpen de projecten van de klant te versnellen.
  • Verbeter je cashflow en verlaag risico’s
    Verbeter de marges voor jouw bedrijf, word vooraf betaald en verminder de risico-, administratie- en factureringslast.
  • Verhoog je marges
    Win meer kansen, verhoog de waarde van elke kans, genereer meer terugkerende klanten en trek nieuwe klanten aan.

Dit is de wereld van TD SYNNEX en IBM.
Ga je mee?