Ga naar pagina inhoud
Twee zakenlieden lezen het nieuws in krant en op mobiele telefoon

Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws en de laatste aankondigen en wijzigingen in de processen en programma’s van IBM. Denk aan prijswijzigingen, aanpassingen binnen het partner ecosysteem etc.

14 mei 2024

IBM onthult een nieuw instap all-flash storage platform, IBM FlashSystem 5300

Ervaar de voordelen van uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding, hoge beschikbaarheid en datadiensten van ondernemingsklasse voor bedrijven, allemaal in slechts één rackunit. Ontdek hoe deze oplossing de uitdagingen van datacenters met beperkte middelen en veeleisende workloads aanpakt.

26 februari 2024

Study Tour 2024 IBM-SAP-Red-Hat 10-12 April

Van 10 tot en met 12 april is er een Study Tour naar het IBM Innovation Studio for SAP Solutions in Walldorf, samengesteld door SAP, Red Hat & IBM. Deze tour is speciaal opgezet voor klanten en partners uit onder meer Nederland en biedt een diepgaand inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SAP-infrastructuur, SAP automation met Ansible, AI-trends met SAP en nog veel meer.

Wat kun je verwachten?
– Interactieve sessies geleid door Senior Architects van SAP, IBM, RedHat en VoquzLabs.
– Diepgaande discussies over implementatieopties van SAP-infrastructuur en SAP-transformatie-businesscases.
– Verkenning van Watsonx en generative AI in relatie tot SAP-oplossingen.
– Praktijkvoorbeelden en referenties om inspiratie op te doen voor uw eigen projecten.
– Informele netwerksessies waarbij u kunt netwerken met andere C-suite leiders, IT-consultants en SAP-architecten.

Details
Datum: 10-12 april 2024
Locatie: IBM Innovation Studio for SAP Solutions, Walldorf, Duitsland
Doelgroep: C-suite leiders, IT-consultants en SAP-architecten

Deze studiereis biedt een unieke kans om jouw kennis te vergroten, waardevolle contacten te leggen en te profiteren van de expertise van vooraanstaande professionals in de branche.

12 februari 2024

Brocade IBM b-type SAN Expert webinar

Op 22 februari organiseert Brocade, a Broadcom company, een webinar speciaal voor de IBM business partners over hoe je de Brocade b-type SAN oplossingen kunt positioneren in combinatie met het IBM Storage portolio. Juan Tarrio, Sr. Solution Architect van Brocade zal dit webinar presenteren en na zijn presentatie zal er genoeg tijd zijn om vragen te stellen. Schrijf je nu in voor dit webinar via onderstaande button!

14 juni 2023

Wijzigingen in het dealregistratieproces van IBM

Met ingang van 7 juni heeft IBM de Deal Registration (DR) Process-benadering aangepast als een directe reactie op feedback van partners. Sinds april hebben Business Partners (BP’s) de noodzaak geuit om het dealregistratieprogramma te kalibreren voor specifieke situaties, met name voor deals met klanten van Government Owned Entities (GOE). Met de juiste documentatie zal IBM als uitzondering meerdere partners de dealregistratie toestaan in de volgende situaties:

  • Als één of meer BP’s zijn geselecteerd als verkopers of bieders in een commerciële of openbare “Aanbestedingsovereenkomst”, “Raamovereenkomst”, of in een offerteaanvraag (RFP).
  • Als er een openbare aanbesteding of openbare RFP is waarbij niet wordt voldaan aan ten minste twee van de zes betrokkenheidscriteria in de DR-aanvraag, of als de prijsstelling van IBM voor waardeverkopers niet kan voldoen aan de vereisten van de RFP.

Belangrijk – er verandert niets met betrekking tot de eis dat de BP zowel DR’s als DRR’s moet indienen via het standaardproces in het Partner Portal. Met deze aanpassingen heeft IBM er alle vertrouwen in dat het Ecosystem DR-proces concurrerende prijzen zal opleveren voor alle partners, terwijl die partners worden erkend die het meest hebben geïnvesteerd. Lees alle details in de Seismic DR Guide.

25 mei 2023

IBM stopt met marketing en verkoop geselecteerde Power 9 systemen

De komende maanden zal IBM stoppen met de marketing en verkoop van een aantal Select Power 9 technology-based servers.

Om welke servers het gaat en wanneer de marketing en order intake precies stopt is te lezen via onderstaande link.

10 mei 2023

HIPER: mogelijke onopgemerkte gegevensbeschadiging voor FlashSystems en SAN Volume-controllers

HIPER: mogelijke onopgemerkte gegevensbeschadiging voor FlashSystems en SAN Volume–controller gebruikers wanneer controllers met gespecificeerde codeniveaus met SAS-opslag worden uitgezet of opnieuw worden opgestart.

Wanneer deze controllers met SAS-opslag worden uit- en weer ingeschakeld of opnieuw worden opgestart, bestaat de kans dat 56 bytes aan gegevens onjuist in de cache worden hersteld, wat leidt tot onopgemerkte gegevensbeschadiging.

Meer informatie over de systemen die het betreft vindt je via onderstaande button.

18 april 2023

Nieuwe prijsverlagingen op FlashSystem FS5000, FS5200 en FS7300

Met ingang van 20 april 2023 verlaagt IBM de catalogusprijzen wereldwijd met 15% aanzienlijk voor geselecteerde IBM Storage FlashSystem-producte. Plus een verzending binnen 48 uur voor standaard Flash-configuraties. Meer weten? Kijk dan op PartnerWorld of neem contact op met jouw IBM contactpersoon bij TD SYNNEX.

Prijsverlaging

3 april 2023

Potentieel verlies van data op IBM FlashSystem 5035

LET OP: Het risico bestaat dat er data verloren gaat als gebruikt wordt gemaakt van IBM FlashSystem 5035 metEncryption op V8.5.3.1
FlashSystem 5035 encryption keys opgeslagen op een gekoppelde USB memory stick worden gewist als het systeem  geupgraded wordt naar V8.5.3.1.

FlashSystem 5035-clients die encryptie gebruiken en al een upgrade naar V8.5.3.1 hebben uitgevoerd, worden aangemoedigd om zo snel mogelijk contact op te nemen met hun TD SYNNEX of IBM contactpersoon voor hulp bij het herstellen van hun encryptiesleutels.

Dit probleem treft geen andere producten in de FlashSystem- of Spectrum Virtualize-lijnen. En het probleem wordt opgelost door APAR SVAPAR-91111 in een toekomstige release (release date to be announced).

Prijsstijging visual

22 november 2022

IBM kondigt prijsstijgingen aan vanaf 01-01-2023

IBM zal vanaf 1 januari 2023 zijn prijzen verhogen met gemiddeld 24%. Dit geldt voor alle hardware en software oplossingen.

Meer informatie vind je op de website van IBM.

Dit is de wereld van
TD SYNNEX en IBM.
Ga je mee?