Ga naar pagina inhoud
Slimme stad met big-data-verbinding

Wij zijn jouw IBM-distributeur mét toegevoegde waarde

IBM en TD SYNNEX bundelen hun krachten

Waarom kiezen voor TD SYNNEX als jouw IBM-distributeur? Dat antwoord is heel eenvoudig: omdat wij de meeste waarde toevoegen aan jouw IBM-business. Onze experts denken onafhankelijk met je mee over jouw uitdagingen én die van jouw klanten. Zij zijn gecertificeerd op het volledige IBM-portfolio en bezitten hierdoor de juiste kennis om jou van een gedegen advies te kunnen voorzien, of het nu gaat over infrastructuur- of clientoplossingen.

Marktleidende oplossingen, betrouwbaar advies

TD SYNNEX levert marktleidende IT-oplossingen van IBM. Met de nieuwste technologieën en strategische partnerschappen zorgen wij dat onze klanten zich kunnen ontwikkelen en kunnen innoveren.

Door het unieke, brede en vooruitstrevende productportfolio van IBM zijn alle oplossingen klaar voor de uitdagingen van vandaag én morgen. Samen met het persoonlijke advies van TD SYNNEX is dat een combinatie waarop je kunt vertrouwen.

De beste service voor jou én jouw klant

Bovendien heeft TD SYNNEX naast IBM ook contracten met andere A-merk IT-vendoren in de markt. Hierdoor kunnen onze experts je adviseren over het complete IT-landschap en kijken zij verder dan alleen jouw productaanvraag. Alles om jou én jouw klanten de beste service te bieden.

  • Experts met uitgebreide kennis van IBM
  • Uitgebreid IBM-partnerprogramma
  • Gestroomlijnd 24/7 bestelproces
  • Marketing ondersteuning
  • Financiele oplossingen

Maak kennis met het TD SYNNEX IBM-team

IBM is een van de grootste IT-bedrijven ter wereld en een toonaangevende speler op het gebied van IT-hardware, software en services. De strategie van IBM is erop gericht om steeds meer business via het kanaal te laten lopen. Dit heeft veel voordelen voor jou als reseller.

Het IBM-team van TD SYNNEX, dat bestaat uit 14 personen, zorgt voor een kickstart. We trainen je, geven je de juiste tools om jouw proposities succesvol te vermarkten en helpen jou om processen en marges te optimaliseren.

Wil je weten wie je kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Jonge zakenman die thuis werkt met laptop en papieren op bureau

Dit is de wereld van TD SYNNEX en IBM. Ga je mee?