Ga naar pagina inhoud

IBM Cloud Paks

IBM Cloud Paks

IBM Cloud Paks benut de kracht van IBM Watson om AI toe te passen op bedrijven. Voorspel en vorm toekomstige resultaten, automatiseer complexe processen, optimaliseer de tijd van jouw medewerkers en creëer zinvollere klantervaringen.

Wat zijn IBM Cloud Paks?

IBM Cloud Paks zijn AI-aangedreven software oplossingen voor hybride clouds waarmee intelligente workflows volledig in bedrijven geïmplementeerd kunnen worden om de digitale transformatie te versnellen.

IBM Cloud Paks benut de kracht van IBM Watson om AI toe te passen op bedrijven. Voorspel en vorm toekomstige resultaten, automatiseer complexe processen, optimaliseer de tijd van de medewerkers en creëer zinvollere klantervaringen.

Red Hat® OpenShift

Gebouwd op Red Hat® OpenShift, kunnen applicaties in één keer ontwikkeld worden en overal in elke cloud geïmplementeerd. Bovendien kan de beveiliging over de hele breedte van het IT-domein geintegreerd worden en activiteiten geautomatiseerd met een goed inzichten voor het management. IBM Cloud Paks hebben een gemeenschappelijke basis van bedrijfscomponenten die de ontwikkeling versnellen, naadloze integratie bieden en de samenwerking en efficiëntie helpen verbeteren.

Er zijn zes verschillende Cloud Paks beschikbaar:

IBM Cloud Pak for Data

IBM Cloud Pak for Data helpt bij het verenigen en vereenvoudigen van het verzamelen, ordenen en analyseren van data. Bedrijven kunnen gegevens omzetten in inzichten via een geïntegreerde cloud-native architectuur.

IBM Cloud Pak for Data is uitbreidbaar en eenvoudig aan te passen aan unieke klantgegevens en AI-landschappen via een geïntegreerde catalogus van IBM, open-source en microservices-add-ons van derden.

IBM Cloud Pak for Business Automation

IBM Cloud Pak for Business Automation helpt bij het behalen van betere bedrijfsprestaties door intelligente automatisering toe te passen om kernactiviteiten te transformeren. Deze modulaire set geïntegreerde software is gebouwd voor elke hybride cloud en lost snel de moeilijkste operationele uitdagingen op. Het bevat de breedste reeks AI-aangedreven automatiseringsmogelijkheden op de markt – content, vastleggen, beslissingen, workflows en RPA – met een flexibel model waarmee je klein kunt beginnen en opschalen naarmate jouw behoeften evolueren.

IBM Cloud Pak for Watson AIOps

IBM Cloud Pak for Watson AIOps is een AIOps-oplossing waarmee je geavanceerde, verklaarbare AI kunt inzetten in de hele ITOps-toolchain om incidenten juist te kunnen beoordelen, diagnosticeren en oplossen voor bedijfskritische workloads. Het is een unieke applicatiegerichte benadering van ITOps waarmee je arbeidsintensieve IT-processen kunt automatiseren en proactief ingrijpende gebeurtenissen kunt beperken. Met IBM Cloud Pak for Watson AIOps kun je het reactievermogen verbeteren en risico’s verminderen met AI als kern van jouw IT-missie.

IBM Cloud Pak for Integration

IBM Cloud Pak for Integration helpt bij het leveren van een nieuwe, AI-versnelde benadering van integratie. Deze benadering stelt extended teams in staat om integraties te creëren en maakt gebruik van een complete set integratiestijlen en integreert daarnaast AI en automatisering gedurende de integratielevenscyclus.

Voldoe aan de toenemende vraag, help de kosten te verlagen en verhoog de operationele flexibiliteit met mogelijkheden zoals API-beheer, applicatie- en data-integratie, berichten en evenementen, snelle overdracht en end-to-end-beveiliging.

IBM Cloud Pak for Network Automation

IBM Cloud Pak for Network Automation is een door AI aangedreven cloudplatform dat de automatisering van netwerkactiviteiten mogelijk maakt, zodat communicatiedienstverleners (CSP’s) hun netwerken kunnen transformeren, kunnen evolueren naar zero-touch-bewerkingen, OPEX kunnen verminderen en sneller diensten kunnen leveren. CSP’s krijgen een scala aan verbeterde mogelijkheden, zoals genormaliseerde levenscyclusmodellering, intentiegedreven orkestratie, serviceontwerp en -testen, dynamische servicegarantie en closed-loop operaties.

IBM Cloud Pak for Security

IBM Cloud Pak for Security helpt bij het opsporen van bedreigingen, het nemen van weloverwogen beslissingen over de risico’s en sneller reageren op die bedreigingen terwijl de gegevens blijven waar ze zijn.

Klanten kunnen tools integreren en workflows verbinden in hybride, multicloud-omgevingen met behulp van een beveiligingsplatform dat overal kan worden uitgevoerd.

Dit is de wereld van TD SYNNEX en IBM.
Ga je mee?