Ga naar pagina inhoud

IBM Storage Systems & Software Portfolio

De software defined architectuur van IBM maakt het mogelijk om storageoplossingen met verschillende prestaties en in verschillende prijsklassen toch te voorzien van dezelfde enterprise features en gebruiksgemak. Dit maakt het bovendien eenvoudig om de oplossing uit te bouwen om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de businesseisen van hedendaagse applicaties.

Alle IBM-oplossingen zijn gebouwd om industriestandaard-oplossingen te versterken. Daarnaast volgen ze altijd de laatste ecosysteemontwikkelingen ter ondersteuning van x86, IBM Power, IBM Z, virtuele machines, containers en public cloud.

Complete storageoplossing met NVMe

De geïntegreerde NVMe technologie zorgt voor verhoogde snelheid en efficiëntie en wordt al ondersteund vanaf een entry level IBM-storageoplossing. Met container-ready opties voor block, file, object, databeveiliging en data discovery (data-analyse), biedt IBM bovendien een complete storageoplossing voor Red Hat OpenShift en Kubernetes.

Ansible voor eenvoudige automatisering

Ansible software biedt daarbij mogelijkheden om een private cloud infrastructuur te bouwen en te onderhouden, met een set automatiserings- en orchestratiemodules voor IBM Storage FlashSystem.

Storage voor Hybrid Cloud

De IBM Storage FlashSystem-familie vereenvoudigt storage voor de hybride multi-cloud. Met een uniforme set software, API’s en tools voorziet IBM Storage FlashSystem (voorheen bekend als IBM Storwize) jouw klant in één geïntegreerd all-flash dataplatform voor het eenvoudig beheren van data, zowel on-premises als in de cloud.

Storage FlashSystem wordt aangedreven door IBM Storage Virtualize, waarmee storage eenvoudig kan worden verplaatst tussen de eigen storagesystemen en IBM Cloud of Amazon Web Services (AWS).

Met IBM Storage Insights wordt ook het beheer van en inzicht in de data en applicaties vereenvoudigd. IBM FlashWatch biedt jouw klant de garantie om altijd te kunnen upgraden naar nieuwe storagefeatures. Hiermee kan hij op een kostenefficiënte manier inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Storage voor Data and AI

IBM Storage voor Data en AI integreert high-speed file storage, schaalbare object storage en een schaalbaar meta-dataplatform tot een unieke en innovatieve oplossing waarmee jouw klant zelfs zijn meest veeleisende werkprocessen aankan.

IBM is uniek in de branche met deze geïntegreerde aanpak.

Storage voor Cyber Resiliency & Modern Data Protection

IBM biedt door het hele portfolio features voor databeveiliging en cyberweerbaarheid aan. Zo biedt IBM Storage Protect end-to-end databeveiliging met moderne data features, speciaal voor veeleisende applicaties en direct herstel in fysieke, virtuele, container- en cloud omgevingen.

Analist is bezig met zware taak op computer

Storage voor Red Hat OpenShift en IBM Cloud Pak

De IBM Storage Suite voor IBM Cloud Pak is compleet, maar toch eenvoudig. IBM Cloud Pak biedt een set van geïntegreerde op AI gebaseerde software waarmee snelle en intelligente hybride cloud workflows kunnen worden gecreëerd.

Met deze speciale software defined storage suite kan jouw klant zelfs aan de meest zware workload vereisten voldoen.

IBM Storage Area Networking

Het IBM Storage Area Networking Portfolio bestaat uit directors en switches die geschikt zijn voor de meest moderne datacenters met prestatiegevoelige workloads en voor gevirtualiseerde, all-flash en NVMe-implementaties.

Dit is de wereld van TD SYNNEX en IBM.
Ga je mee?