Ga naar pagina inhoud

Work Smarter,
Not Harder

Het goed functioneren van werknemers krijgt steeds meer aandacht. Zeker nu met het hybride werken vanaf meerdere locaties wordt samengewerkt. IT kan daar een positieve bijdrage aan leveren. Met de juiste investeringen beschikken medewerkers over een efficiënte werkplek en hebben ze veilig en snel toegang tot benodigde data en tools.  

De komende weken laat TD SYNNEX zien hoe IT-hardware en software, van o.a. Dell, Microsoft, Ergotron, Samsung, HP en Fujitsu,  concreet kunnen bijdragen aan het welzijn van werknemers. Door middel van blogs en informatie over hoe de devices en tools van deze vendoren samenwerken, hopen we je te inspireren om jouw medewerkers en eindkanten slimmer te laten werken, in plaats van harder.

Wil je daarnaast meedingen naar fitte prijzen? Dat kan! Schrijf je in via de registratiepagina, schaf producten aan van de deelnemende vendoren en jij dingt mee naar onder andere een padelsessie met jouw team, een noise cancelling headphone en een smoothie bar bij jou op kantoor!

Ontdek onze blogs

Onze partners

Kunnen wij je helpen bij het creëren van een slimmere werkplek?