Ga naar pagina inhoud

Blog: Veilig en naadloos samenwerken in een hybride omgeving

Werk beter, niet harder. Werk veiliger, zonder identiteitsdiefstal. Werk thuis, op kantoor of waar men wil, zonder problemen. Dit alles en meer is mogelijk met Windows 11 Pro met Intel vPro®.

Windows 11 is ontworpen voor de wereld van hybride werken en kan helpen naadloos te werken vanaf elke locatie. Toch is dit hybride werken niet zonder gevaar. Gelukkig brengt Windows 11 Pro krachtige beveiliging meteen nadat de laptop is uitgepakt. Door deze bescherming ontstond een daling van 58% van het aantal beveiligingsincidenten met Windows 11 Pro-apparaten. Ook de AI-geoptimaliseerde bescherming tegen ransomware helpt de meest gevoelige gegevens te beschermen. Dat voelt goed en vooral ook veilig.

Veilig en efficiënt aan de slag

Voor een naadloze samenwerking tussen hybride personeel biedt Microsoft speciale beveiligingsfuncties zoals Smart App Control en Windows Hello voor bedrijven. Deze tools maken een sterke verificatie mogelijk door middel van een wachtwoord of biometrische verificatie.

Met deze beveiliging als basis zijn apparaten uitgerust met Windows 11 Pro en Intel vPro® ontworpen voor de werknemers en werkgevers van tegenwoordig.

Naast het beveiligen van gegevens biedt Windows 11 Pro innovatieve functies waarmee je georganiseerd en productief blijft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld snap lay-outs. Deze handige tool maakt het mogelijk twee, drie of zelfs vier windows naast elkaar te openen en daarmee productief aan de slag te gaan. Probeer het maar eens uit!

Windows 11 Pro-apparaten met Intel vPro® zijn zeer geschikt voor zakelijke mogelijkheden. Ook hier is gedacht aan innovatieve functies zoals een extra lange levensduur van de accu, het snel opladen van apparaten en een uitzonderlijk reactievermogen. Zo kun je altijd en overal goed aan de slag.

Hogere productiviteit

Bij een nieuwe update horen nieuwe tools die helpen om productief te blijven, waar je ook bent. Samen met Microsoft 365 bieden Windows 11 Pro-apparaten met Intel vPro® deze tools aan. Daarom is het nu het ideale moment om na te denken over de juiste productiviteitstools die het beste bij jouw volgende pc-update passen. Een goede keuze voor het moderne kantoor van vandaag is Microsoft 365 Business Standard. Dit pakket helpt bedrijven te groeien met krachtige productiviteitsapps en -services. Neem bijvoorbeeld Microsoft Teams. Met de premium versie die met Business Standard wordt geleverd kun je vergaderingen opnemen, telefoongesprekken en audioconferenties voeren en 1 TB per gebruiker aan bestanden opslaan. Naast Teams zijn natuurlijk Word, Outlook, Excel en PowerPoint inbegrepen. Één licentie per gebruiker is genoeg om op 5 verschillende apparaten te gebruiken, zowel op Mac, IOS en Android. Zo kun je altijd en overal productief aan de slag.

Heb je een klein of eigen bedrijf, dan is er ook de keuze voor Office 2021 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen. Deze versie bevat alle klassieke versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Met Microsoft Teams kun je gratis chatten, plannen en vergaderen en heb je 2 GB per gebruiker om bestanden op te slaan.  Zo kun je ook klein beginnen voor grootse resultaten.

Maatschappelijk verantwoord

Microsoft zet zich met zijn milieubeleid in voor de bescherming van de veiligheid en gezondheid van  medewerkers, klanten en de mensheid in het algemeen. Door de bouw van duurzame producten, de wil om voortdurend te verbeteren en oude hardware te recyclen maakt Microsoft een impact op een betere wereld.

Ook Intel besteed tijd aan een positieve impact door technologie te creëren die het leven van iedereen op de planeet verrijkt. Hun RISE-strategie heeft als doel om een meer verantwoorde, inclusieve en duurzame wereld te creëren. Ook stelt Intel haar werknemers en klanten in staat om hun CO2-voetafdruk te verkleinen. Hiermee zetten Microsoft en Intel zich niet alleen in voor het creëren van een betere en veiligere werkplek, maar ook voor een betere werkomgeving binnen bedrijven en daarbuiten.

 Wil je meer weten over het verbeteren van de hybride werkplek of het verhogen van het rendement en welzijn van werknemers, neem dan contact op met TD SYNNEX. Zij adviseren je graag over welke voordelen IT-hardware en -software jou en jouw klanten kunnen bieden.