Ga naar pagina inhoud

Bekijk het verslag en de interviews van het Innovatie event

Innovatie in de IT heeft de manier waarop we leven, werken en omgaan met de wereld om ons heen radicaal veranderd. Het is een onmisbare kracht geworden die vooruitgang stimuleert en industrieën over de hele wereld transformeert. Van baanbrekende softwareoplossingen tot geavanceerde hardware: IT-innovatie heeft de weg vrijgemaakt voor ongekende mogelijkheden op het gebied van AI, low-code en virtuele technologie (AR, VR en de metaverse).

Op woensdag 1 november 2023 organiseerde TD SYNNEX in samenwerking met Google, Microsoft, IBM, Meta, Intel en AWS het Get Connected-Innovatie event over welke kansen AI, low-code en de metaverse je bieden in de markt. Hieronder vind je het verslag van het evenement, evenals een aantal videointerviews die gemaakt zijn door Dutch IT Channel

Bekijk het verslag van Dutch IT Channel

Interview: Bennie Mols

Bennie Mols is onafhankelijk wetenschapsjournalist, auteur, spreker en moderator. Hij is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, robots, digitale trends en Alan Turing. Met zijn achtergrond als gepromoveerd natuurkundige en afgestudeerd filosoof biedt hij een unieke, multidisciplinaire kijk op trends in de digitalisering van de samenleving. Op Get Connected: Innovatie sprak hij over zijn verwachtingen voor de toekomst van IT en AI.

Bekijk hiernaast het interview van Dutch IT Channel met Bennie Mols.

Interview: Jan Depping (Microsoft)
Interview: Vicky Bunyard (IBM)
Interview: Kees-Jan Diepstraten (Presis)
Interview: Tim Bosch (Sharp Electronics)

Interviews met TD SYNNEX

Hieronder vind je de videointerviews van Dutch IT Channel met medewerkers van TD SYNNEX op het event:

Bas Scheepens
Maarten Korfker
Robin van Looij

Get Connected – Innovatie werd mede mogelijk gemaakt door:

Mediapartner:

Heb je vragen over innovatie in de IT? Of wil je meer weten over het Get Connected – Innovatie event?