Ga naar pagina inhoud

De opkomst van duurzaamheid en hoe Envizi kan helpen

Duurzaamheid is een van de belangrijkste trends in de markt en aangezien de regelgeving van de Europese gemeenschap bedrijven verplicht om rapportagegegevens te verstrekken, loopt TD SYNNEX voorop met Envizi van IBM als het pakket om gegevens te exporteren om aan deze regelgeving te voldoen. 

Om jullie te informeren over alle mogelijkheden die Envizi biedt plannen we een reeks korte webinars speciaal voor onze IBM-partners. In de periode 26 september tot 17 oktober organiseren we vier webinars van ieder 45 minuten in de periode 26 september tot 17 oktober. De webinars zullen in het Engels gegeven worden. 

Hieronder de details: 

1. De opkomst van duurzaamheid en hoe Envizi kan helpen.

Envizi biedt uitgebreide data- en analysetools om duurzaamheidsgegevens te verzamelen, beheren en inzichten te verkrijgen. Onze klanten gebruiken Envizi om:

  • Een robuust, enkel systeem van record voor hun ESG-gegevens te creëren. 
  • De boekhouding van broeikasgasemissies (GHG) te beheren. 
  • De rapportage van Environmental Social & Governance (ESG) te ondersteunen. 
  • Inzichten te leveren ter ondersteuning van decarbonisatiestrategieën. 

Schrijf je in voor dit webinar op donderdag 26 september om 11 uur om te leren hoe je Envizi kunt positioneren en je klanten kunt helpen op hun decarbonisatiereis.

2. Stroomlijn CSRD-rapportages met IBM Envizi.

De CSRD verplicht bedrijven om rapportages en statistieken te verstrekken zoals uiteengezet in de European Sustainability Reporting Standards (ESRS), wat het verzamelen en analyseren van duizenden tot tienduizenden datapunten inhoudt. 

ESRS-vragen zijn nu ingebed in de IBM Envizi Suite. Klanten kunnen systematisch en veilig hun reactie voorbereiden met behulp van responsworkflows, op rollen gebaseerde toegang, samenwerkingstools, goedkeuringsworkflows, vraagbegeleiding, audit trails en toegang voor derden voor verificatiedoeleinden. 

Doe mee aan dit webinar op donderdag 3 oktober om 11 uur en registreer om te leren hoe IBM Envizi je CSRD-rapportageproces kan stroomlijnen en verbeteren.

3. Envizi + Supply Chain Intelligence.

Envizi en SCIS waardepropositie gericht op organisaties die de meest nauwkeurige, gedetailleerde methode gebruiken voor het berekenen van emissies voor categorie 1, ingekochte goederen en diensten – ook bekend als de leverancier-specifieke methode. Die methode omvat productniveaugegevens (ook bekend als SKU of Stock Keeping Unit-niveaugegevens) en emissiefactoren gebaseerd op productspecifieke Product Carbon Footprints. 

Neem deel aan dit webinar op donderdag 10 oktober om 11 uur en registreer je via onderstaande link om te leren hoe je systematisch het vastleggen en beheren van Product Carbon Footprint (PCF)-gegevens van leveranciers kunt beheren om de nauwkeurigheid van emissieberekeningen te vergroten, leveranciersbenchmarking te ondersteunen en uiteindelijk emissiereducties te stimuleren.

4. Planning & Forecasting voor duurzaamheid (Envizi + Planning Analytics).

De release van de nieuwe module van Envizi zorgt ervoor dat ESG-planning nu duurzaamheidsgegevens kan combineren met traditionele financiële en operationele statistieken, waardoor organisaties haalbare duurzaamheidsdoelen kunnen stellen met een duidelijk pakket van te volgen initiatieven. 

Meld je aan voor dit webinar op donderdag 17 oktober om 11 uur om te leren hoe IBM Planning Analytics & IBM Envizi een end-to-end ESG-oplossing biedt, van het vastleggen en beheren van gegevens, tot voorspelling en planning, helemaal tot programma tracking en operationele en bedrijfsrapportages.

Heb je vragen over IBM Envizi of dit webinar?

Neem dan contact met ons op.