Ga naar pagina inhoud

Help je klanten met het beheer van hun Intel vPro® devices

Weet je dat er een grote kans in de markt onbenut blijft? Veel organisaties zijn door het hybride werken en de toenemende bedreiging van cybercriminaliteit op zoek naar meer controle over de pc’s in hun organisatie. In veel van deze devices, van leveranciers zoals Lenovo, Dell en HP, is standaard Intel vPro® geïntegreerd. Echter, dit is vaak niet geactiveerd door de gebruikers door een gebrek aan tijd of kennis. En dat biedt jou als partner een mooie business opportunity.

Optimaal beheer van pc’s

Het Intel vPro® platform geeft zowel eenmanszaken als organisaties met grote aantallen medewerkers de mogelijkheid om pc’s op afstand te monitoren en te beheren, waardoor laptops en pc’s centraal beveiligd zijn en eenvoudig te configureren. Echter een groot deel van de gebruikers met laptops en pc’s die zijn uitgerust met vPro®, naar schatting 80%, maakt geen gebruik van de applicatie.

Op deze pagina laten we je graag kennismaken met MAP – een platform waarmee devices, die zijn uitgerust met het Intel vPro®-platform, eenvoudig beheer kunnen worden, waar ter wereld deze zich ook bevinden. Indien je interesse hebt om het platform samen met je eindgebruiker uit te proberen, kun je deze een gratis proefperiode van drie maanden aanbieden. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder.

MAP bespaart tijd en biedt kennis

Waarom hebben zoveel klanten een duurdere laptop aangeschaft, zonder hiervan optimaal te profiteren? Voor velen geldt dat het installeren, beheren en monitoren van vPro® op hun devices teveel kennis en/of tijd vraagt. Toch worden veel van deze devices gebruikt in organisaties die juist op zoek zijn naar meer standaard beveiliging en beheer. Ook voor jou als IT-partner kan het soms te tijdrovend zijn om vPro® bij jouw klant te activeren en te managen. Daarvoor biedt Managed Application Platform (MAP) een oplossing.

Het ervaren development team van BIG heeft de tool ontworpen om het beheer van devices met Intel vPro® eenvoudig te maken. MAP maakt het je als partner makkelijk om vPro® bij je klant te activeren en je klant te voorzien van eenvoudig beheer op afstand van de devices in de organisatie.     

Eenvoudig beheren van hardware

MAP is een op vPro® cloud-gebasseerd management platform waarmee je de pc’s van jouw klant op afstand kan beheren. Ongeacht of de medewerkers op kantoor, thuis of op locatie werkzaam zijn en onafhankelijk van hoe de pc is aangesloten of wat de status van de pc is. Alle pc’s met Windows 10 of Windows 11 en vPro® komen in aanmerking. Met MAP voer je eenvoudig reboots en updates uit die de beveiliging en beschikbaarheid van de hardware van je klant vergroten, zonder impact te hebben op de productiviteit van de medewerkers.

TD SYNNEX, in samenwerking met Intel en BIG, biedt je een gratis proefperiode om te delen met jouw eindklant, zodat deze geheel vrijblijvend kennis kan maken met de mogelijkheden van het platform.

Heb je vragen over Intel vPro of over MAP en de gratis proefperiode?