Ga naar pagina inhoud

Oplossingen op maat van de serverruimte tot het data center

Wanneer je jouw klant helpt met de infrastructuur voor het netwerk, wil deze nog wel eens voorbij gaan aan het feit dat infrastructuur niet alleen draait om servers en devices, maar vooral ook om de aansluiting en inrichting. Zonder een effectieve infrastructuur kunnen zelfs de duurste servers, switches en access points hun werk nooit optimaal doen. De Racks en PDU’s van APC zijn geschikt voor vrijwel alle op de markt beschikbare oplossingen voor de serverruimte en het data center en zijn ideaal schaalbaar naar de behoeften van jouw klant. En ook wanneer er later een uitbreiding of wijziging dient gebeuren, kun je altijd op deze infrastructuur rekenen.

Gespecialiseerde oplossingen in één line-up

De technici en experts van APC hebben veel werk gestoken in de samenwerking van hun producten met devices van andere leveranciers én met de rest van de line-up. De Netshelter-serie daarom de grootste binnen het APC-portfolio en biedt je klant ongekende continuïteit en compatibiliteit.

Door de gehele infrastructuur door en door te testen én binnen één line-up te plaatsen, hoeft je klant zich nooit zorgen te maken dat een latere uitbreiding of wijziging in de serverruimte problemen met zich meebrengt. De PDU’s voor de stroomverdeling worden eenvoudig in de Racks geplaatst samen met andere apparatuur, voor een verzorgde en veilige infrastructuur. Als er later meer apparaten toegevoegd worden, kan er simpelweg een vergelijkbaar Rack óf een ander bijpassend model gekozen worden, waarna het eenvoudig in dezelfde ruimte ingebouwd kan worden.

Easy Racks: hét instapmodel voor jouw klanten

Niet al je klanten hebben direct behoefte aan een uitgebreide installatie voor hun infrastructuur, maar wel hebben ze altijd behoefte aan een veilige, betrouwbare en gemakkelijk te installeren omgeving. Juist voor hen zijn er de APC Easy Racks.

De Easy Racks kunnen op zichzelf geplaatst worden en bieden de ideale uitkomst voor klanten die een kleine serverruimte voor op kantoor inrichten, of een netwerk vanuit huis beheren. Wanneer er vervolgens meer apparatuur bij komt, is het gemakkelijk om Easy Racks bij te plaatsen of te upgraden naar andere Netshelter-oplossingen.

Ontdek het Netshelter portfolio

Een direct, digitaal advies op maat

Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of je eerste serverruimte in gaat richten, een beetje hulp kan nooit kwaad. Met de Rack PDU Selector van APC kun je aan de hand van een set filters gemakkelijk de juiste PDU voor de oplossingen die jouw klant wil installeren.

Wanneer je vervolgens jouw gewenste PDU gevonden hebt, kun je deze via het eCommerce platform van TD SYNNEX, InTouch, direct bestellen. Als je nog twijfelt of wil overleggen over de beste oplossing voor jouw klant, dan staat ons gespecialiseerde networking team voor je klaar.

Op zoek naar een advies op maat of een vrijblijvend gesprek over wat APC voor jouw business kan betekenen?