Ga naar pagina inhoud

Til je partners en business naar nieuwe hoogtes

Zorgen voor het ecosysteem van een bedrijf is uiteraard een verantwoordelijke taak, waarbij je klant zeker wil weten dat de verkoper en installateur over de juiste kennis en kunde beschikken voor de klus. Tegelijkertijd wil jij jouw business uitbreiden en van extra voordelen genieten voor het bespreekbaar maken van de mogelijkheden van de infrastructuur van APC. Daarom heeft Schneider Electric het mySchneider IT Partner Programme in het leven geroepen, waar de oplossingen van APC onderdeel van zijn. Door lid te worden maak je direct gebruik van voordelen, maar door nieuwe niveaus te bereiken, lopen deze steeds verder op. Lees snel verder over hoe je vandaag nog partner kunt worden.

Helpt je klantenbase en winst te laten groeien

Met ieder nieuw niveau dat je binnen het mySchneider IT Partner Programme haalt, laat je zien dat jouw expertise en ervaring binnen de markt gegroeid is. Je ontvangt een nieuwe status met meer korting, exclusieve producten en toegang tot support van de experts van APC. Daarnaast kun je met jouw certificeringen ook aan potentiële klanten aantonen dat je kwaliteiten ook gedocumenteerd zijn en je een ervaren speler bent op het gebied van noodstroom en infrastructuur.

Lid worden is eenvoudig en gratis, en geeft je vanaf dag één al vele voordelen.

Vier partnerniveaus met hun eigen voordelen

Registered
Select
Premier
Elite

Vind alle salestools op één plek

Enkele van de salestools van APC zijn vrij toegankelijk, zoals de Rack PDU Selector en de UPS Selector. Echter, er zijn ook tools beschikbaar die je alleen kunt gebruiken wanneer je partner bent binnen het mySchneider IT Partner Programme. Dit zijn bijvoorbeeld toolings specifiek ontwikkeld voor het ontwerpen van omgevingen voor Edge Computing en de industriële markt.

Door je te registreren voor het partnerprogramma kun je aan de slag met deze tools én krijg je toegang tot producten en diensten die je alleen kunt verkopen wanneer je geregistreerd bent. Zo voorzie je je partner van nog hogere kwaliteit oplossingen en breid je jouw business uit.

Vergroot je kennis en voordelen met certificeringen

Om een nieuw niveau te bereiken binnen het mySchneider IT Partner Programme dien je één of meerdere certificeringen van je huidige niveau te behalen, of van het volgende niveau. Wil je bijvoorbeeld groeien van Select Partner naar Premier Partner? Dan dien je tenminste drie Select-certificeringen te behalen, óf één van de Premier-certificeringen.

De certificeringen zijn voor specifieke technieken die onder de mySchneider IT Partner Programme-paraplu vallen, zoals Software, IT Power, Business Networks en meer. Door deze statussen te behalen, kun je ook aan je klanten laten zien dat je de techniek beheerst die je hen gaat leveren.

Op zoek naar een advies op maat of een vrijblijvend gesprek over wat APC voor jouw business kan betekenen?