Ga naar pagina inhoud

Breng de wereld betrouwbaar en veilig in verbinding

Van de woonkamer tot het data center – iedere ruimte waar we ons in bevinden, is op een manier verbonden met de wereld. Zonder er actief mee bezig te zijn, zijn we veelal afhankelijk van technologieën om onze dagelijkse bezigheden succesvol uit te voeren, of deze nu zakelijk of privé zijn. APC zorgt ervoor dat de processen die dit alles mogelijk maken nog veiliger, efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Door hun line-up van (nood)stroom-oplossingen, Racks & PDU’s voor serverruimtes en data centers én line-up gespecialiseerd voor edge computing is dit de ideale partner voor jouw klanten. En wil je jouw business nog harder laten groeien? Dan kun je lid worden van het partnerprogramma, waarna je voordelen direct beginnen op te bouwen.

Maak kennis met het portfolio van APC

Word gratis lid van het partnerprogramma

Zorgen voor het ecosysteem van een bedrijf is uiteraard een verantwoordelijke taak, waarbij je klant zeker wil weten dat de verkoper en installateur over de juiste kennis en kunde beschikken voor de klus. Tegelijkertijd wil jij jouw business uitbreiden en van extra voordelen genieten voor het bespreekbaar maken van de mogelijkheden van de infrastructuur van APC. Daarom heeft Schneider Electric het mySchneider IT Partner Programme in het leven geroepen, waar de oplossingen van APC onderdeel van zijn. Door lid te worden maak je direct gebruik van voordelen, maar door nieuwe niveaus te bereiken, lopen deze steeds verder op.

Lees snel verder over hoe je vandaag nog partner kunt worden.

Een duurzame partner voor je klant én de planeet


APC werkt sinds jaar en dag aan het verbeteren van de infrastructuur en het ecosysteem van bedrijven, maar ook aan een betere samenwerking met de planeet. Van een duurzamere productie en ontwikkeling, tot het opzetten van een eigen ‘Green Premium’-label – de oplossingen van APC passen perfect binnen zowel jouw duurzaamheidsstrategie als die van je klanten.

Dit maakt APC een geschikte partner voor bijvoorbeel bids en tenders – je kunt namelijk altijd eenvoudig aantonen dat dit een ‘groene’ oplossing is voor de lange termijn.

Op zoek naar een advies op maat of een vrijblijvend gesprek over wat APC voor jouw business kan betekenen?