Ga naar pagina inhoud

Hou de wereld draaiend op kritieke momenten

Onze stroom is één van de belangrijkste pilaren om ons leven te structureren. De apparaten in ons huis en op het kantoor, maar ook publieke voorzieningen als ziekenhuizen, hulpdiensten en de media hebben elektriciteit nodig om de wereld draaiende te houden. Juist daarom is het zo belangrijk om een oplossing te hebben voor het moment dat er ineens geen stroom meer is. De (nood)stroomvoorzieningen van APC zijn beschikbaar voor grote én klein verbruik – van klein zakelijk en thuisgebruik, tot grote kantoorpanden en data centers.

Noodstroom: onzichtbaar maar toch onmisbaar

Wanneer de stroom uitvalt, is een UPS de meest veilige optie om toch elektriciteit te voorzien voor apparaten die essentieel zijn. Denk bijvoorbeeld aan de media die constant uit moet kunnen blijven zenden, medische apparatuur die onder geen beding uit mag vallen of beveiliging in en rondom het huis. Voor veel van jouw klanten is noodstroom niet alleen verstandig om beschikbaar te hebben, maar een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Alleen door een back-up plan te hebben voor wanneer er geen elektriciteit beschikbaar is, kan de bedrijfscontinuïteit namelijk écht gegarandeerd worden.

De oplossingen van APC zijn eenvoudig te installeren, schaalbaar en gemakkelijk uit te breiden, zodat jouw klant altijd een oplossing op maat van je kan ontvangen. Breid je business daarom uit met noodstroomvoorzieningen.

Easy UPS: voor ieder wat wils

Begin je zelf voor het eerst met de verkoop van UPS’en of is je klant geen grote verbruiker? Dan zijn de Easy UPS devices van APC een geweldige match. Deze noodstroomvoorzieningen zijn niet alleen voor zakelijk gebruik, maar kunnen ook in huis ingezet worden, bijvoorbeeld om beveiligingscamera’s en het alarm 24/7 draaiende te houden.

Zet je de Easy UPS devices zakelijk in? Dan zijn deze perfect geschikt voor kleinere kantoorpanden, winkels en eenmanszaken. Zo garandeer je bijvoorbeeld dat de server van een MKB’er altijd beschikbaar blijft, of dat de displays in een winkel ook bij een korte stroomstoring blijven draaien.

Het Power-portfolio van APC

Beheer UPS’en overal met SmartConnect

Net als andere technologieën, gaat de UPS van je klant het langste mee als deze zorgt voor het juiste onderhoud en beheer. Daarom zijn veel van de UPS’en van APC al uitgerust met SmartConnect – een eenvoudige en zeer effectieve beheersoplossing. Door via SmartConnect verbinding te maken met de UPS ziet je klant altijd op tijd wanneer het tijd is voor een firmware update, wat het gebruik van de UPS is én wanneer de garantie verloopt.

Alle devices die SmartConnect ondersteunen zijn automatisch uitgerust met een Ethernet-poort om de UPS te verbinden met de cloud. Zo haalt je klant het maximale uit diens investering én verdien jij een mooie up-sell.

Altijd een oplossing op maat voor jouw klant

Zeker wanneer je begint met de verkoop van UPS-devices, kan het nog best even zoeken zijn welk device geschikt is. Daarom heeft APC een speciale UPS Selector ontwikkeld, zodat je in een paar eenvoudige stappen de juiste noodstroomvoorziening gevonden hebt. Het gebruik van de UPS Selector is geheel vrijblijvend en je hoeft geen gegevens van jou of je klant achter te laten voor een advies op maat. Met het artikelnummer dat je vindt, plaats je vervolgens eenvoudig je bestelling bij TD SYNNEX.

Ben je toch op zoek naar een persoonlijker advies, of wil je overleggen over de oplossing voor je klant? Dan staat ons gespecialiseerde netwerkteam uiteraard voor je klaar.

Green Premium: een garantie op duurzaamheid

Veel devices uit de UPS line-up van APC zijn voorzien van een ‘Green Premium’-label. Dit houdt in dat het device een Product Environmental Profile (PEP) heeft gekregen vanuit APC, met daarin een omschrijving over hoe het product duurzamer gemaakt is. Daarnaast bevatten alle devices met dit label een End-of-Life Instruction (EoLI), zodat je klant weet hoe het device gerecycled kan worden en welke stappen zij hiervoor moeten ondernemen. Daarnaast zijn Green Premium devices altijd ontwikkeld op de manier die de Europese wet- en regelgeving rondom duurzaamheid voorschrijft, zodat deze altijd binnen de duurzaamheidsstrategie van jou en je klant passen.

Op zoek naar een advies op maat of een vrijblijvend gesprek over wat APC voor jouw business kan betekenen?